Golfbaan Mallorca: Aanbeveling voor de beste golfbanen (+ Vastgoed Tips)

Golfen op Mallorca! Wat is er beter dan een mediterraan klimaat in alle seizoenen, weelderig groen en bovenal zo’n ruime keuze aan golfbanen als hier op Mallorca. In feite kunt u in meer dan 20 clubs spelen. Om u veel tijd te besparen bij het zoeken naar golfbanen, heb ik mijn aanbevelingen voor golfbanen op Mallorca opgeschreven. Duidelijk gerangschikt in een lijst, van Son Vida, Son Gual, Alcanada, tot Andratx. Bent u op zoek naar een villa op Mallorca, maar weet u niet precies waar en hoe? Neem contact met ons op en / of lees hier meer: Villa Mallorca.

Grote keuze: 20 + clubs in Mallorca

Als makelaar worden mij veel vragen gesteld, maar één is bijzonder belangrijk: welke golfbaan kunt u aanbevelen? Het is onmogelijk om alle golfbanen in één tour te ontdekken. Het ontdekken van alle golfbanen in deze lijst is vrij eenvoudig. Mijn 10+2 aanbeveling voor jou.

Alle golfclubs / banen op één kaart

Eerst een overzicht, in deze kaart heb ik alle golfbanen in Mallorca voor u genoteerd:

Golf Son Vida: Direct in Palma de Mallorca

Son Vida is – naar persoonlijke smaak – de villawijk van Ibiza. Als deel van Palma de Mallorca geniet u hier van alle voordelen van de stad, maar tegelijkertijd heeft u uw rust en anonimiteit als u dat wenst. In Son Vida is de golfbaan echter ook een van de mooiste van het eiland en zou u, als u de tijd hebt, een keer moeten bezoeken.

Als alternatief voor Son Vida kunt u ook kennismaken met Golf Son Muntaner, in de onmiddellijke omgeving.

Son Vida Golfbaan op de kaart:

Golf Son Vida van bovenaf:

T-Golf & Country Club

Velen, echt velen, geven er de voorkeur aan hun tijd op Mallorca in het zuidwesten van het eiland door te brengen. Waarom? De zon schijnt hier het hevigst en het langst (avondzon). De ideale golfbaan voor wie zijn tijd doorbrengt in Palma Nova, Santa Ponta of Torreno is de T-Golf & Country Club.

Routebeschrijving naar de T-Golf & Country Club:

Uitzicht van bovenaf (drone):

Golf Son Gual

Iets ten oosten van de hoofdstad van het eiland ligt Golf Son Gual. Ook een eersteklas aanrader voor golfliefhebbers op Mallorca. Hier heb je geen zeezicht maar nog meer “echt Mallorca”. Als alternatief voor Golf Son Gual kunt u ook kennismaken met Golf Park Mallorca, op slechts een paar minuten rijden met de auto.

Golf Son Gual op de kaart:

Golf Son Gual Mallorca van boven:

18-holes privéclub

Golf Son Muntaner

Golf Son Muntaner ligt bijna direct naast Son Vida en biedt zich aan als een direct alternatief, vooral hier, voor een beetje afwisseling. Van hieruit heeft u uitzicht in de richting van Palma, de zee en ook het landschap van het binnenland van Mallorca.

Golf Son Muntaner op de kaart.

Golf Son Muntaner van boven:

Golf Park Mallorca

Golf Park Mallorca is een goed alternatief voor Golf Son Gual. Ook een tip voor wie op zoek is naar een villa in Mallorca Santa Eugènia, klein maar fijn, midden in het binnenland.

Golf Park Mallorca op de kaart:

Golf Park Mallorca van bovenaf:

Golf Son Antem

Als u al in de streek bent, is Son Antem de 3e tip hier ter plaatse. Als u vanuit Palma de Mallorca in zuidoostelijke richting rijdt, komt u bijna automatisch langs Son Antem, zoals hier ook te zien is op de kaart voor de benadering.

Golf Son Antem op de kaart:

Golf Son Antem van boven:

Vall D’or Golf

Om Vall D’or Golf te bezoeken, moet u naar het oosten van het eiland reizen. Maar de reis is de moeite waard, want weg van Palma de Mallorca wordt het natuurlijk “stiller en stiller”. Minder toeristen, minder bezoekers, meer kwaliteit. Ondanks de langere reis, moet u de Vall D’or golfbaan op uw radar hebben.

Vall D’or Golf op de kaart:

Vall D’or Golf van bovenaf:

Club de Golf de Son Servera

We blijven in het oosten van het eiland en gaan van mijn aanbeveling van Vall D’or Golf naar een andere aanbeveling aan de oostkust van Mallorca: Club de Golf de Son Servera.

Club de Golf de Son Servera van boven:

Club van Golf Alcanada

Kan jij Club de Golf de Son Servera overtreffen? Jaar, met Club de Golf Alcanada, gelegen op een schiereiland, met echt 270° uitzicht op zee.

Routebeschrijving naar Club de Golf Alcanada:

Club de Golf Alcanada van boven:

Real Golf de Bendinat

Bendinat is een van de topadressen in Mallorca, zoals u wellicht heeft gelezen in mijn gids Villa’s in Mallorca. Natuurlijk is er hier ook een golfbaan, maar misschien wilt u eerst de aanbevelingen hierboven bekijken voordat u hier een paar rondjes gaat spelen. De baan is goed, maar niet erg goed.

Real Golf de Bendinat op de kaart:

Real Golf de Bendinat van boven:

Capdepera Golf

Hoe vind je Capdepera Golf:

Capdepera Golf van bovenaf:

Club van Golf Andratx

Last but not least, zoals altijd – Club de Golf Andratx moet op de lijst staan, want Port Andratx is ook een van de meest exclusieve adressen op Mallorca.

Routebeschrijving naar de Club de Golf Andratx:

Club de Golf Andratx van boven:

12 golfbanen, 12 aanbevelingen

Dat waren 12 golfbanen en 12 goede aanbevelingen voor uw volgende wedstrijd op Mallorca. Zodra er nieuwe golfbanen op Mallorca zijn, zal ik u testen en beslissen of u al dan niet in de aanbevelingslijst wordt opgenomen.

Woon je op de golfbaan? Woningen en villa’s

Wilt u weken of maanden op Mallorca doorbrengen? Velen profiteren van het winterseizoen en brengen wat tijd door op Mallorca. Woningen direct aan de golfbaan zijn ook populair bij golfers. Als makelaar ben ik graag bereid u op elk moment bij te staan bij de aankoop van een woning.

Villa Mallorca kopen: waar te koop?!

Rondleiding over het eiland, villawijken + tips van makelaars, alles in één gids! Villa met zwembad, uniek uitzicht op Palma, afgelegen baaien of hotspots zoals Son Vida (buitenwijk van Palma) en Port Andratx, in het westen van het eiland. Mallorca is de kopersmagneet in het Middellandse-Zeegebied en in Spanje als het op onroerend goed aankomt. Er zijn veel hotspots, maar alleen dit eiland combineert “het grote stadsleven” met strand, natuur, zon en rust – in de afgelegen villawijken. Sommigen bezoeken het eiland al 5 of 10 jaar en weten precies in welk gebied van Mallorca zij willen kopen, anderen zijn nog steeds onbeslist over de juiste locatie in Mallorca.