Luxe makelaar Chicago: 240 vierkante meter condo, exclusief huis en penthouse

Realtor Chicago – Deze stad draagt zoveel Amerikaanse geschiedenis in zich: vooral onder Amerikanen zelf is het een van de populairste plaatsen om te wonen, werken en leven! Veel kopers zijn dan ook op zoek naar een mooi appartement, een luxueus huis of zelfs een ruime villa in een buitenwijk. Maar hoe vind je een goede woning in Chicago? De gemakkelijkste, snelste en minst riskante manier is contact opnemen met een makelaar! Van het zoeken naar exclusieve eigendommen tot het onderhandelen over de prijs met de verkoper, een goede luxe agent zal u veel tijd en, natuurlijk, een eerlijke prijs besparen. Dat brengt ons direct bij het onderwerp: risico’s en fouten bij het kopen van onroerend goed. Wij informeren u over uw onroerend goed aankoop in Chicago.

Chicago: wonen en kopen in de stad

Voordelen makelaars – Waar veel gespeculeerd wordt met grond en flats, zijn de potentiële fouten het grootst. Immers, kopers van onroerend goed willen niet deelnemen aan speculatie, althans niet aan de kant van de koper. Er zijn dus krachtige argumenten nodig bij de prijsbesprekingen, maar ook bij de uiteindelijke contractonderhandelingen. Van de ligging van de woning tot de algemene bouwstructuur en de gebruikte materialen tot details zoals sanitair, dak, maar ook grond en tuin, zwembad, garages & Co.

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon Berlijn: +49 (0) 30 398 204 207

Bel NY: +1 646 547 1187

E-mail: office@lukinski.com

Voordelen voor makelaars in onroerend goed: Wat wij voor u doen

  • Makelaars besparen u geld (aankoopprijs, belastingwetten, enz.)
  • Makelaars besparen u tijd (onderzoek, analyses, waarderingen, enz.)
  • Risicominimalisatie (onderzoek, aankoopprijs, belastingen, enz.)
  • Internationaal netwerk van topmakelaars met de beste aanbevelingen
  • Adviseurs en agenten voor veeleisende kopers
  • Interieur, extra’s van de sportwagen tot het overloopzwembad

Chicago heeft de vinger aan de pols, ook als het gaat om elektromobiliteit.

Makelaars: risico’s vermijden – voordelen

Al deze factoren spelen een rol in de uiteindelijke aankoopprijs en bepalen of u al dan niet te veel betaalt voor een eigendom! Zonder de nodige expertise en lokale kennis in Chicago kan dit al snel een vurig spel worden, vooral als het gaat om luxe eigendommen en duur onroerend goed.

Dat is waarom luxe agenten geven u de gemoedsrust die u nodig hebt bij het kopen van onroerend goed in Chicago. Kopers uit Europa en Azië moeten ver reizen om potentiële eigendommen te bekijken. Voorselectie of onderzoek is dan ook een uiterst belangrijke factor voor de cliënt bij het inhuren van een makelaar.

Kapitaal is meestal in grote hoeveelheden beschikbaar, tijd niet. De tijd die met het inschakelen van een makelaar wordt bespaard, is dan ook soms het doorslaggevende argument.

Voor zakenmensen biedt Chicago een uitstekende omgeving met een groot groeipotentieel.

Nieuwe eigendommen: appartement, huis & villa in Chicago

Luxe eigendommen – Hier ziet u een selectie van nieuwe eigendommen die wij momenteel in de VS aanbieden. Als u geïnteresseerd bent in één van deze eigendommen, neem dan rechtstreeks contact op met onze makelaar!

Nieuwe aanbiedingen: Onroerend goed kopen

Chicago Kaart en Weerbericht

Kaart: Chicago

Chicago: drone vlucht en skyline

Te veel bezocht voor het zoeken naar onroerend goed? Chicago weer

Belastingen VS: Onroerend goed kopen – De special

Welke belastingen moet u betalen als u een huis, een stuk grond of een condominium koopt in de VS? In onze Tax USA Special vindt u nu alle belangrijke Amerikaanse belastingen in een overzichtelijke lijst.

De Verenigde Staten van Amerika trekken als geen ander land ter wereld investeerders in onroerend goed aan. Afgezien van kleine hotspots voor de zeer rijken, zoals Kitzbühel of Monaco. Californië en Los Angeles in het bijzonder, maar ook New York City staan in de belangstelling. Bovendien zijn tienduizenden mensen op zoek naar flats, appartementen en huizen omdat hun loopbaan hen naar de VS lokt. Silicon Valley (bij LA), Wall Street (New York), dit is waar economische, politieke en culturele ideeën worden gesmeed. Beleggen in de VS kan dus alleen zin hebben als de parameters juist zijn.

Voor kopers van onroerend goed is de grote vraag echter hoe het belastingstelsel in de VS werkt. Samen met onze Amerikaanse makelaar hebben wij uitvoerige artikelen geschreven over het onderwerp belastingen in de VS. Het eerste deel is hier beschikbaar:

  • Belastingen VS: aankoop onroerend goed

Onroerend goed makelaar

Mijn team en ik zullen u steunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in de VS. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in de USA en Chicago. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon Berlijn: +49 (0) 30 398 204 207

Bel NY: +1 646 547 1187

E-mail: office@lukinski.com