Marbella Golfbaan: Mijn aanbeveling voor de beste golfbanen (+ tips voor onroerend goed)

Marbella Golfbanen – Slechts weinig mensen hebben Marbella op hun radar als het gaat om exclusieve locaties in Europa. Toch noemen velen Marbella het “Miami van Europa”. Waarom? Altijd warme, mediterrane temperaturen. Zelfs in de winter wordt het zelden 10°, het gemiddelde is dan 12° tot 15°. De dichtheid van golfclubs van topklasse is groter dan in bijna alle andere regio’s. Bent u op zoek naar een villa in Marbella, maar weet u niet precies waar en hoe? Neem contact met ons op en / of lees hier meer: Villa Marbella.

“Miami van Europa”: De mooiste golfbanen in Marbella

Tip! Houdt u van golf en bent u op zoek naar een locatie in de buurt van eersteklas golfbanen? Dan moet u eens kijken naar eigendommen in Marbella en in de nabijgelegen steden Benahavís, Estepona en Sotogrande. Hier vindt u vele interessante mogelijkheden als koper. Als u een villa in Marbella koopt, zult u vooral tussen Spanjaarden, Italianen en Scandinaviërs wonen. Velen komen hier omdat de temperaturen meestal nog +1°, +2° boven die van Ibiza of Mallorca liggen.

Onroerend goed op de Golf Club: Villa’s en Condominiums

Golf Real Estate – Wonen direct aan de golfbaan? Geen probleem in Marbella, er zijn talrijke golfclubs met eigendommen direct aan of nabij de golfbaan. U kunt dus praktisch vanuit uw villa (of condominium) direct de baan op lopen. Club lidmaatschap is vaak al inbegrepen. Speciaal voor diegenen die willen overwinteren in Marbella, de ideale combinatie van golf en “La vida loca”.

Villa’s in Marbella: Mediterraan klimaat, het hele jaar door

Villa’s in Marbella – Van de “Golden Mile” met eigendommen rond de 5 tot 15 miljoen tot villa’s met iets lagere aankoopprijzen, ongeveer 40 minuten ten zuiden van Marbella. De markt is groot en vooral modern. Toch vindt u ook finca’s in landhuisstijl. Alles ligt echter op ~ 2 tot 5 kilometer van de kustlijn. Daarachter begint het zeer warme en droge Spaanse binnenland.

Voordelen van Marbella: klimaat en temperaturen

De centrale voordelen in een oogopslag:

  • Mediterraan tot tropisch klimaat
  • Zelden onder 15° in de winter, graag 35° in de zomer
  • Hoge dichtheid van golfbanen tot aan Gibraltar
  • Slechts ~ 5 uur vliegtijd

Mijn favoriet! Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos Golf Club: Mijn nummer één omdat ik hier zelf graag ben met vrienden. Los Naranjos is niet de meest exclusieve privéclub, maar ik hou van de uitgestrektheid van de baan en natuurlijk van de persoonlijke band via mijn vrienden. Daarom, mijn aanbeveling voor uw volgende spel, Los Naranjos.

Routebeschrijving naar Los Naranjos Golf Club:

Al bij het begin, een indrukwekkend plaatje op Los Naranjos Golf Club:

Las Naranjos van bovenaf:

Rio Real Golfbaan: Stadslocatie

De Rio Real Golf Course ligt vlak naast de Santa Clara Golf Club, wat eens te meer de nabijheid van de vele golfbanen hier in Marbella aantoont.

Routebeschrijving naar Rio Real Golfbaan:

De toegangspoort tot de Rio Real Golfbaan:

De golfbaan met terrein van bovenaf:

Marbella Golf Country Club

De Marbella Golf Country Club is betrekkelijk lang en over de gehele 18 holes zijn er dan ook enkele hoogtemeters te overbruggen.

Hoe kom ik bij de Marbella Golf Country Club:

Hier is een uitzicht over een deel van de baan met een panoramisch uitzicht op de kust en de zee:

De Marbella Golf Country Club van bovenaf met het hele gebied:

Aloha Golf Club Marbella

Klein maar fijn, de Aloha Golf Club in Marbella.

Routebeschrijving naar Aloha Golf Club Marbella:

Hier is een vogelperspectief over een deel van de Aloha Golf Club:

Santa Clara Golf Marbella

Routebeschrijving naar Santa Clara Golf Marbella:

Hier is een uitzicht over een deel van de Santa Clara Golfbaan in Marbella:

Club De Golf Marbella

Routebeschrijving naar de Club de Golf in Marbella:

Routebeschrijving naar Magna Golf Marbella:

Hier is het hele terrein van Club De Golf Marbella van bovenaf:

Cabopino Golf Marbella

Routebeschrijving naar Cabopino Golf Marbella:

Last but not least, de Cabopino Golf Marbella van bovenaf:

Villa / Appartement Marbella: Wonen aan de golfbaan

Villa in Marbella – Vooral voor golfliefhebbers is Marbella één van de hotspots in Spanje en Europa. Velen noemen Marbella het “Miami van Europa”. Aangenaam tot warm klimaat het hele jaar door en bijna uitsluitend zonnig in alle seizoenen. Marbella wordt beschouwd als een van de hotspots in het Middellandse-Zeegebied, samen met de hotspots Mallorca en Ibiza. U wilt een villa kopen in Marbella? Ik neem u mee naar een van de zuidelijkste streken van Europa, verwend door de zon en het goede leven aan de Middellandse Zee.