Huis verkopen: Succesvol uw eigen huis verkopen in Speyer

Elk jaar komen meer dan een miljoen toeristen naar Speyer. Ze bewonderen de keizerlijke kathedraal van Speyer, het grootste romaanse gebouw dat nog overeind staat en dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Zij flaneren door de Maximilianstraße, een van de architectonisch mooiste winkelstraten van Duitsland, zij genieten van het gastronomische aanbod in de stad met de grootste dichtheid aan cafés na Berlijn en zij ontspannen zich tijdens boottochten op de Rijn.

Maar het zijn niet alleen toeristen die naar Speyer komen. De stad, waar ongeveer 50.000 mensen wonen, is ook steeds meer in trek als een plaats om met klasse en stijl te wonen. Leidinggevenden van bijvoorbeeld BASF in Ludwigshafen, 20 kilometer naar het noorden, of SAP, de softwarefabrikant die in Walldorf, 20 kilometer naar het oosten, is gevestigd, verhuizen graag naar de stad.

Optimale voorwaarden voor de verkoop van onroerend goed in Speyer

De grote vraag heeft effect – Speyer staat nu al op de eerste plaats in de ranglijst van onroerendgoedprijzen in Rijnland-Palts en laat de hoofdstad van de deelstaat, Mainz, achter zich. Dit zal naar verwachting niet veranderen. Bouwgrond is schaars in Speyer. Bijgevolg wordt voor nieuwbouwprojecten meestal de voorkeur gegeven aan condominiums. Eengezinswoningen zijn nauwelijks op de markt en zijn navenant gewild. Natuurlijk kennen wij ook de markt voor appartementsgebouwen in Speyer! Daarom kunt u ook oude of nieuwe gebouwen uit dit segment te allen tijde aanbieden. Wij zullen uw aanbod onmiddellijk vergelijken met onze database van geïnteresseerde partijen en kunnen u informatie verstrekken over de kans van slagen van de door u gewenste verkoop.

Eigenaars die hun huis of appartement in Speyer willen verkopen, zullen door de immense vraag niet lang naar een koper hoeven te zoeken. Niettemin kan de onderhandse verkoop van onroerend goed een aantal problemen opleveren en de tijd tot de ondertekening van het contract verlengen. Wij van Lukinski willen u graag laten zien hoe u in Speyer professioneel kunt verkopen en waar u op moet letten bij de verkoop van huizen, flats en grond. Grondig gepland is zeker verkocht. U moet dit motto volgen en reeds verschillende strategieën toepassen wanneer u aan een verkoop denkt. Als u tijd, geld en zenuwen wilt besparen, bieden wij u bij Lukinski de professionele expertise van onze vastgoedspecialisten in Speyer. Als lokaal makelaarskantoor zijn wij een goede investering voor de verkoop van uw huizen of flats.

Feiten over de verkoop van onroerend goed in Speyer: Gedachten vóór de verkoop

De redenen om een huis of appartement te verkopen kunnen zeer uiteenlopend zijn. U hebt een eigendom geërfd en u bezit al een huis? Financiële of professionele redenen kunnen ook de beslissing om een huis of appartement in Speyer te verkopen bevorderen. Heel vaak staat na een echtscheiding de verkoop van een huis op de agenda, zodat beide partners van de gemeenschap van baten in gelijke delen kunnen worden uitbetaald. Het maakt niet uit om welke reden eigenaars een huis of een appartement verkopen – de basisgedachten voor de verkoop en de focus op professionele planning zijn altijd identiek.

De verkoop van onroerend goed in Speyer is – net als elders – een complexe taak, waarbij kleine fouten gepaard kunnen gaan met hoge kosten en tot het verlies van zeer grote sommen geld kunnen leiden. Of een verkoop de moeite waard is, hangt ook af van de respectieve marktsituatie. Momenteel kunnen eigenaars hun huis of appartement in Speyer verkopen tegen de beste prijzen in het algemeen, aangezien de vraag naar woningen groter is dan het beschikbare aanbod. Door het gebrek aan grote nieuwbouwgebieden is er momenteel bijzonder veel vraag naar eengezinswoningen.

Als onderdeel van het verkoopplanningproces zult u te maken krijgen met vragen over de duur en het proces van de verkoop, evenals de vraagprijs die geschikt is voor uw eigendom. Indien het te verkopen goed nog wordt gefinancierd of met een grondrente wordt gedekt, moet u vóór de verkoop met de financieringspartner spreken en een mogelijkheid tot verdere aflossing overeenkomen. Zodra deze kwestie is opgehelderd, staan de taxatie van de marktwaarde en de voorbereiding van het exposé op de agenda. Lukinski Lukinski staat u te allen tijde terzijde en stelt op basis van een professionele en objectieve taxatie een verkoopbevorderend exposé van uw onroerend goed op.

Fouten vermijden, financiële verliezen vermijden bij de verkoop van een huis of appartement

Elke eigenaar wil zijn eigendom tegen de best mogelijke prijs op de markt brengen. Voor de koper moet de prijs realistisch en begrijpelijk zijn op basis van de kenmerken van het appartement of huis. Bij de bepaling van de biedprijs is het buikgevoel geen goede raadgever, omdat emoties een realistische prijsbepaling in de weg staan. Met een taxatie van de marktwaarde door een professioneel taxatiebedrijf kunt u te weten komen welke aankoopprijs optimaal is en noch tot verliezen noch tot overwaardering zal leiden. Als een bod te duur is, duurt de verkoop van een huis onnodig lang en kan een woning zelfs een “trage verkoper” worden.

Onderhandelen over de koopprijs met geïnteresseerde partijen is aan de orde van de dag bij de verkoop van onroerend goed en kost veel tijd en zenuwen. Als de prijs erg laag is, zal uw eigendom snel verkocht zijn, maar vaak met immense financiële verliezen. U zult niet tevreden zijn en uiteindelijk zult u het vervelend vinden dat u uw eigendom onderhands hebt verkocht zonder de marktsituatie en de relevante feiten te kennen.

Bij het bepalen van de waarde van het onroerend goed spelen de grootte, de ligging en de staat van het onroerend goed een belangrijke rol. Andere invloedrijke details zijn de vraag op de betreffende locatie in Speyer, evenals de vergelijkende prijzen voor onroerend goed. Met een huisverkoop via experts van een makelaarskantoor als Lukinski Lukinski elimineert u het risico van verlies en alle andere valkuilen. U bespaart tijd, hoeft zich niet zelf bezig te houden met het complexe onderwerp van de verkoop van onroerend goed en hebt vanaf het begin een betrouwbare en ervaren partner aan uw zijde.

Particulier huis verkopen of opdracht geven aan experts in Speyer?

Dit is de vraag waarmee iedere eigenaar wordt geconfronteerd die zijn flat, woning of huis wil verkopen. Particuliere eigenaars verkopen hun huis meestal maar één keer in hun leven en hebben niet de ervaring die nodig is voor een bevredigende verkoop. Als u een woning in Speyer wilt verkopen, moet u van tevoren bedenken of het aanbod bestemd is voor eigenaar-bewoners of voor kapitaalbeleggers. Ook al zijn de kerngegevens dezelfde: om een investeerder te overtuigen, zijn nog meer onderhandelingsexpertise en kerncompetentie op het gebied van vastgoed nodig.

Bij Lukinski Lukinski vindt u alle nodige ervaring en kennis voor verkoopsucces. Tegelijkertijd investeert u geen cent bij de start van onze samenwerking! Pas wanneer onze diensten in het gehele offerte- en verkoopproces tot succes hebben geleid, betaalt u voor onze diensten binnen het kader van de overeengekomen tarieven. De overdracht wordt pas als voltooid beschouwd wanneer het contract door een notaris is ondertekend en het onroerend goed aan de nieuwe eigenaar is overgedragen.

Onze diensten voor u in een oogopslag

 • Taxatie van het onroerend goed
 • Controle van de kredietwaardigheid van de koper
 • Creatie van een professioneel exposé
 • Creatie van betekenisvolle foto’s van uw object
 • Verkrijging van alle documenten die nodig zijn voor de verkoop
 • Voorbereiding van documenten voor het verkoopproces
 • Objectieve beoordeling en evaluatie van het object
 • Advies over bouw- en contractenrecht
 • De juiste doelgroep van kopers bepalen
 • Ontwikkeling van een op de doelgroep afgestemde marketingstrategie
 • Toegang tot ons uitgebreide klantenbestand
 • Ongevraagde rapportage over het verkoopproces
 • Voorselectie van prospects
 • Coördinatie en uitvoering van bezichtigingsafspraken
 • Opstelling van het koopcontract
 • Samenwerking met notarissen
 • Het voeren van verkooponderhandelingen tot aan de afsluiting
 • Begeleiding van de notariële procedure
 • Professionele eigendomsoverdracht
 • Nazorg
 • Eerst betalen bij succes

Lukinski verkoopt uw woning in Speyer: snel, vakkundig, voordelig!

Bespaar uw kostbare tijd door uw huis, appartement of beleggingspand met expertise te laten verkopen. Het professionalisme van Lukinski Lukinski zal u overtuigen en de basis leggen voor een snelle verkoop van uw eigendom. Als plaatselijke vastgoeddeskundigen in Speyer zijn wij uw contactpersoon voor de inventaris, begeleiden wij potentiële kopers tijdens het hele proces en regelen wij afspraken, die wij namens u uitvoeren. U neemt de beslissing: van hoge kwaliteit en zonder compromissen. Vertel ons over uw eigendom! Wij zorgen voor de rest en voeren de verkoop volgens uw idee uit met de grootst mogelijke betrouwbaarheid en kerncompetentie.