Golfbaan Ibiza: Aanbeveling voor de beste golfbanen op het eiland (+ onroerend goed tips)

Golfbanen Ibiza – In feite zijn er geen golfbanen op Ibiza, er is wel een golfbaan op een toplocatie boven Eivissa (Ibiza-stad) en onder Roca Llisa (een van de meest exclusieve villawijken op Ibiza): Golf Ibiza. Een kleine maar fijne golfbaan, passend bij het eiland. Het grote voordeel: u kunt de golfbaan snel bereiken, vanuit veel belangrijke plaatsen op het eiland. Ben je op zoek naar een villa op Ibiza, maar weet je niet precies waar en hoe? Neem contact met ons op en/of lees hier meer: Villa Ibiza.

Golfbaan Kaart: Locatie in Ibiza

Golf Ibiza ligt in het zuidoosten van het eiland, op slechts 10 minuten van de “eilandhoofdstad” Eivissa en onder Santa Eulària, de tweede grootste stad van het eiland.

Adres van de golfclub:

 • Ctra. Jesús a Cala Llonga
 • 07849 Santa Eulàlia

Routebeschrijving van:

 • Luchthaven van Ibiza – 15 minuten
 • Eivissa – 12 minuten
 • Sant Jesús – 5 minuten
 • Roca Llisa – 2 minuten
 • Santa Eulària – 8 minuten

Golfbaan terrein van bovenaf

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom een uitzicht van bovenaf, op het terrein van Golf Ibiza. Golf Ibiza bestaat eigenlijk uit twee golfbanen met 9 en 18 holes, bijna allemaal met grote greens.

Golf Club Restaurant

Stel je voor dat het 18° is, de zon schijnt. Stel je voor dat het februari is, midden in de winter. Dat is waarom zovelen zich aangetrokken voelen tot Ibiza.

Op het plein: Virtuele rondleiding

Dankzij Google kun je meteen op een virtuele tour.

Wonen, vlak naast de golfclub?

Net als in golfhotspots als Marbella zijn er ook woningen in de directe omgeving van de golfclub. Bijvoorbeeld deze kleine omheinde gemeenschap genaamd “Campo de Golf Ibiza”.

Bent u op zoek naar een woning in Ibiza? Ik help u graag als adviseur bij het vinden van de juiste woning volgens uw wensen.

Routebeschrijving van Eivissa / Roca Llisa

Als je nog maar kort op Ibiza bent geweest, of nog niet, dan zijn hier twee prominente bezienswaardigheden om je te laten kennismaken. Eivissa als hoofdstad van het eiland en Roca Llisa als hotspot en villawijk (direct in de buurt).

Route: Ibiza (Eivissa) naar de Golf Club

Van Ibiza (Eivissa) naar de golfclub is het slechts 12 minuten rijden. Zelfs na aankomst per vliegtuig, een optie om direct in het eilandleven te stappen.

 • Reistijd 12 min.
 • Route: 9,1 km via PMV-810-1

Route: Roca Llisa naar de golfclub

De reis van Roca Llisa naar de golfclub duurt slechts 6 minuten.

 • Reistijd: 6 min
 • Route: 2,8 km

Wonen op de golfbaan? Appartementen en villa’s

Wilt u weken of maanden op Mallorca doorbrengen? Velen profiteren van het winterseizoen en brengen wat tijd door op Mallorca. Woningen direct aan de baan zijn ook populair bij golfers. Als makelaar ondersteun ik u graag op elk moment bij de aankoop van een woning.

Villa Ibiza: Waar te koop?!

Exclusieve eilandtour, villawijken en makelaarstips – U wilt een villa kopen op Ibiza? Villa met zwembad, dicht bij het strand en/of vliegveld, rustig bij de baai of dicht bij de stad met alle shopping hotspots. Hier leert u de juiste en belangrijke delen van het eiland in Spanje / Balearen kennen. Welke locatie is volgens mijn ervaring koopwaardig? Welke delen van het eiland raad ik klanten aan? Zodat je een snel overzicht hebt van Ibiza, verdeeld in A, B en C locaties. Misschien kent u onze Lukinski vastgoedrating al, waarin we steden in Duitsland met meer dan 50.000 inwoners beoordelen in 3 categorieën: Van goede A-locaties naar goedkopere C-locaties. Van Eivissa en gated community in Es Cubells, tot Cala Vadella, tot Sant Antoni.