10% tipster commissie Berlijn: 10,5 miljoen villa zuid/west – kopers voor deze en andere villa’s

Als je contacten in je netwerk hebt die op zoek zijn naar exclusieve villa’s in Berlijn, dan hebben we een spannende mogelijkheid voor je. We bieden je de kans om te profiteren van ons doorverwijzingsprogramma en een royale commissie van 10% te verdienen. Neem te allen tijde contact met mij op: Contactgegevens.

Onze exclusieve off-market aanbieding

Momenteel in Berlijn.

Villa’s Berlijn (3)

Onze vastgoedportefeuille bevat altijd exclusieve aanbiedingen(offmarket) ter waarde van 3-15 miljoen euro die niet openbaar beschikbaar zijn op de markt. Deze villa’s zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor verhuur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot onderverdeling en verkoop in individuele eenheden.

Heb je contact met mensen die op zoek zijn naar villa’s in Berlijn?

Investeringsvastgoed Berlijn (20+)

We hebben momenteel 3 indrukwekkende villa’s in Berlijn in onze portefeuille. Maar dat is niet alles – we presenteren ook individuele projecten met een gemengde aanpak. Deze kunnen dienen als eersteklas investeringen en bieden de mogelijkheid om te investeren in residentieel en commercieel vastgoed in Berlijn met een waarde tussen €4-20 miljoen.

Onze vastgoedexperts hebben een breed netwerk en diepgaande kennis van de Berlijnse vastgoedmarkt. Dit stelt ons in staat om voortdurend nieuwe aanbiedingen te vinden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

  • Neem contact met ons op

Profiteer van ons tipgeverprogramma

Wat is een tipgever precies? Een tipgever is geen makelaar, maar een persoon die contact legt tussen potentiële kopers en verkopers. Als je ons een tip geeft en deze tip leidt tot een succesvolle aankoop, belonen we je met een royale commissie.

10% tipstercommissie: Berekening

Laten we aannemen dat de aankoopprijs voor een woning 5 miljoen euro is en dat de commissie 2% van deze aankoopprijs bedraagt:

Aankoopprijs: € 5.000.000 Commissie (2%): € 5.000.000 * 0,02 = € 100.000

De commissie bedraagt daarom 100.000 euro.

Nu wil je berekenen hoeveel de tipgever van deze commissie ontvangt. Je hebt aangegeven dat de tipgever 10% van de commissie ontvangt:

Tipstercommissie (10%): €100.000 * 0,10 = €10.000

De tipgevercommissie is daarom 10.000 euro.

Samengevat:

  • Aankoopprijs: € 5.000.000
  • Commissie: € 100.000
  • Commissie tipgever: €10.000

Win-win situatie! Verkoper, koper & jij

Ons tipgeverprogramma is een win-winsituatie. Je helpt potentiële kopers hun droomvilla in Berlijn te vinden en verdient tegelijkertijd een aantrekkelijke commissie.

Als je meer informatie wilt over ons doorverwijzingsprogramma of als je contacten hebt die mogelijk geïnteresseerd zijn in onze exclusieve villa’s, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en succesvolle vastgoeddeals in Berlijn te realiseren.