Huis verkopen in Dillenburg: Waar moet u rekening mee houden – belasting, notaris

De Oranienburg-stad Dillenburg in het district Lahn-Dill in Midden-Hessen ligt aan de Duitse vakwerkroute en de Duits-Nederlandse vakantieroute, de Oranieroute. Het dal van de Dill bij Dillenburg, waar het Westerwald en het Gladenbacher Bergland samenvloeien, wordt omringd door de Dill en andere, kleinere rivieren. Dillenburg heeft talrijke aantrekkelijke wandel- en fietspaden. De populaire wandelroute Rothaarsteig begint en eindigt in Dillenburg. In Dillenburg zijn verschillende bekende geocaches te vinden.

Vlotte verkoop van het eigendom

Ga rustig en met veel vertrouwen de verkoopfase van uw woning in. Met onze steun kan uw eigendom in korte tijd een solvabele koper vinden. Wij zijn gespecialiseerd in residentieel en commercieel vastgoed in Hessen en Rijnland-Palts. Onze ervaring in de online marketing van onroerend goed wordt een beslissend voordeel voor u: Wij bepalen een realistische marktwaarde voor uw onroerend goed – gratis. Krijg een voorsprong in de verkoop van onroerend goed en behaal de beste prijs met Lukinski.

Doe het goed – vind de optimale aankoopprijs

Veel eigenaars overschatten de prijs van hun eigendom. Hoeveel is er destijds betaald, hoe zou het geïnvesteerde kapitaal rente hebben moeten opleveren, en hoeveel geld is er daadwerkelijk geïnvesteerd in uitbreiding, verbouwing en renovatie? De ervaring heeft keer op keer geleerd dat de eigen prijsverwachtingen meestal onrealistisch zijn. Zelfs conventionele taxaties, waarvoor een vergoeding moet worden betaald en die op de structuur van het gebouw zijn gericht, komen met hun beoordeling vaak niet in de buurt van een billijke marktverkoopprijs. Onze taxatie houdt niet alleen rekening met de algemene kerngegevens van het onroerend goed, maar ook met de gerealiseerde verkoopprijzen van soortgelijke eigendommen in precies uw regio. Dit geeft u een marktwaarde voor uw eigendom die in het verleden reeds is gerealiseerd. Onze prijsbeoordeling
houdt ook rekening met de kenmerken die de potentiële kopers in overweging namen. Om de best mogelijke prijs te krijgen, moet een echt geïnteresseerde koper worden gevonden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen terugkijken op een schat aan kennis, maar kennen wij ook de locaties rondom Dillenburg en de actief zoekende en solvabele aspirant kopers voor flats en huizen.

Goed voorbereid voor de bezichtigingsafspraak

De eerste indruk telt – ook tijdens de bezichtiging. Zowel de eigendom als de persoonlijke presentatie scheppen vertrouwen tussen de partijen. Als neutrale makelaar geven wij advies en bemiddelen wij bij bezichtigingen en prijsonderhandelingen.

Wanneer de online onroerend goed advertentie is geplaatst, is het exposé van uw woonruimte beschikbaar. Aantrekkelijke foto’s en een huiselijke sfeer maken de flat en het huis aantrekkelijk voor potentiële kopers. Onze teksten zijn duidelijk en to the point – wij wekken geen valse verwachtingen. Onze verkoopbevorderende exposé is direct gericht op de doelgroep van uw woning.

Zodra het onroerend goed op de woningmarkt wordt aangeboden, moeten de bijbehorende documenten in gereedheid worden gebracht. Bij de bezichtiging moet ongevraagd een energiecertificaat worden voorgelegd. Er moet informatie worden verstrekt over het uittreksel uit het kadaster, en ook bouwplannen en -beschrijvingen worden door veel aspirant-kopers gevraagd. Bij de verkoop van appartementen zijn de scheidingsverklaring en informatie over de vereniging van eigenaars vereist. Wij ondersteunen u bij het verkrijgen van diverse documenten – ook van de relevante autoriteiten.

Beste verkoopkansen met Lukinski

Vanaf het allereerste begin kunt u vertrouwen op een ervaren makelaar om een nauwkeurig exposé van uw eigendom op te stellen. Zinvolle foto’s zetten uw woning in het juiste licht zonder valse verwachtingen te wekken. Ook de inhoud van de teksten is gericht op de doelgerichte marketing van het onroerend goed. Wij zijn actief op alle social media platforms en zijn, als online makelaar, experts in eigentijdse vastgoedmarketing.