De beste tuincentra van Düsseldorf – Top 10

Tuincentrum Düsseldorf – Bent u de persoon in de familie met groene vingers? Brengt u graag tijd door in uw tuin en probeert u graag nieuwe ontwerpideeën uit? Dan zijn tuincentra waarschijnlijk een van uw favoriete vrijetijdsbestemmingen. Een bezoek aan een tuincentrum wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan het aangrenzende café of restaurant, zodat het voor tuinliefhebbers alleen maar een geslaagde dag kan worden. Neem uw dierbaren mee en vind het juiste tuincentrum in Düsseldorf.

Koop materiaal in het tuincentrum: Meubels, planten & deco

Afhankelijk van hoe u uw tuin wilt inrichten, hebt u een grote verscheidenheid aan dingen nodig. Om die reden komt het bestaan van tuincentra tuinliefhebbers goed van pas. Van tuinmeubelen tot planten en decoraties, u kunt hier alles kopen.

Tuin verfraaien – Planten en decoratieartikelen

Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit als het gaat om het versieren van uw tuin. Of het nu gaat om planten of decoratieartikelen, u kunt ervoor zorgen dat uw tuin nooit meer hetzelfde zal zijn. Als het u nog aan ideeën ontbreekt, kunt u zich laten overtuigen of inspireren door de drie video’s onderaan het artikel. De juiste decoratie kan uw tuin er romantisch, speels of edel uit laten zien. Om de juiste decoratie voor uw smaak te vinden, kunt u ook een tuincentrum bezoeken en u laten inspireren door de tentoongestelde decoraties.

Tuinmeubilair – lounge, ligstoel of Hollywood schommel

In de zomer brengen de meeste mensen veel tijd door in de natuur. Als u het geluk heeft een eigen tuin te hebben, is dit ideaal. Daarom is het voor veel tuineigenaren belangrijk dat de tuin mooi is ingericht, beplant en gemeubileerd. Er zijn zo veel verschillende soorten tuinmeubelen dat het vaak moeilijk is om te beslissen welke geschikt zijn voor uw eigen tuin. De vraag is vaak niet zo eenvoudig, want er zijn veel verschillende materialen, stijlen, vormen en kleuren. In een van onze artikelen gaan wij nader op dit onderwerp in.

Lees ook:

Tuincentrum Düsseldorf: De beste aanbevelingen

U woont in Düsseldorf en bent op zoek naar een goed tuincentrum bij u in de buurt? Geen probleem, wij hebben de top 10 tuincentra van Düsseldorf voor u uitgezocht. Met onze hulp vindt u een tuincentrum bij u in de buurt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Tuincentrum Boomkwekerij Turkenburg GmbH

Dit tuincentrum overtuigt zijn klanten vooral met een enorm assortiment en goede kwaliteit. Veel klanten voelen zich ook goed geadviseerd. Het tuincentrum is zeer vaak beoordeeld in vergelijking met de anderen en krijgt nog steeds 4,4 sterren. De bloemen en planten zijn zeer mooi gerangschikt en uitgestald, zodat u snel een overzicht krijgt. Als u echter niet genoeg tijd hebt om het tuincentrum persoonlijk te bezoeken, kunt u een deel van de producten ook in de onlineshop kopen, zodat u uw favoriete planten comfortabel bij u thuis kunt laten bestellen.

Bilker Gartencenter GmbH

Het Bilker Gartencenter heeft een algemene beoordeling van 4,2 sterren. De goede beoordelingen worden vaak gerechtvaardigd door een goede prijs-prestatieverhouding. De planten zijn vers en het personeel is aardig en vriendelijk. Aangezien het Bilker Gartencenter vrij centraal gelegen is, is het gemakkelijk te bereiken. Als u een bezoek aan een tuincentrum plant, is het misschien de moeite waard om hier even langs te gaan.

Urbangrow Growshop Düsseldorf

De Urban Growshop heeft een beoordeling van 4,9 sterren. In vergelijking met de vorige tuincentra zijn er niet zo veel recensies, maar de recensies die er zijn, zijn onveranderlijk positief. Er wordt verondersteld hier zeer overtuigend en eerlijk advies te zijn. Dus als u nog geen professional op het gebied van tuinieren bent, zou dit de juiste plaats voor u kunnen zijn, want goed advies kan vaak goud waard zijn.

Het Gouden Konijn

Beoordeling: 4.9 / 5.0

Korfy’s Plantenwereld

Beoordeling: 4.1 / 5.0

Dehner Tuincentrum

Beoordeling: 4.2 / 5.0

Böhmann-Ilbertz Zaadwinkel & Tuin- en Landschapsarchitectuur

Beoordeling: 5.0 / 5.0

Wit Konijn

Beoordeling: 4.5 / 5.0

Tuinbouw Hilger

Beoordeling: 4.1 / 5.0

Böhmann-Ilbertz Tuincentrum & Boomkwekerij

Beoordeling: 3.9 / 5.0

Stadsplattegrond Düsseldorf voor routebeschrijving

Tuin ideeën: Ontwerpen, planten en graven

U wilt uw tuin opnieuw inrichten en u mist de juiste ideeën? Hier hebben we drie video’s voor u met inspiraties en ideeën voor tuinontwerp. Door inspiratie op te doen, kunt u uw eigen ideeën ontwikkelen en uw tuin inrichten volgens uw wensen. Er zijn talloze manieren om uw tuin te veranderen. Van het aanleggen van een pad, het planten van nieuwe planten tot het aanleggen van een vijver, er zijn veel dingen die u kunt overwegen.

Tuin tour – inspiratie voor uw koninkrijk

In deze video laat een dame haar tuin zien en legt gaandeweg uit welke gedachten zij erin heeft gestoken. Als je de video bekijkt, profiteer je van de goede tips en de vreugde die de dame in deze video overbrengt. Het wordt overgebracht op de kijker, zodat je gemotiveerd bent om meteen aan de slag te gaan.

Maak je eigen tuinkunstwerk

Deze video is de juiste voor u als u het kunstwerk dat op de foto te zien is, wilt namaken. Het legt stap voor stap uit hoe alles in zijn werk gaat. Dus als u een beetje tijd, geduld en handigheid hebt, kunt u deze zeldzame decoratie zelf bouwen en zo een echte blikvanger creëren. U kunt de decoratie ook aan uw smaak aanpassen door de kleuren en de planten te kiezen.

Het ontwerpen van een cottage tuin – ideeën & inspiratie

Bent u een liefhebber van tuinen in boerderijstijl? Hebt u een hekel aan kitscherige decoraties en strak geplande, afgebakende bloemperken, en geeft u de voorkeur aan een bonte mengeling van voedselplanten en kleurrijke perken? Dan is deze video echt iets voor u, want hier kunt u zich laten inspireren door een klassieke landelijke tuin. In plaats van kaarsen en metalen kerstballen wordt een landelijke tuin meestal versierd met voorwerpen van hout of een oude zinken kuip. Wat belangrijk is, is de onregelmatigheid. Een oude rubberlaars als bloempot gebruiken is bijvoorbeeld niet atypisch.