Onroerend goed Tijdschriften: Online Tijdschrift & Thuis Abonnement

Onroerend goed tijdschriften – Bent u op zoek naar een geschikte onroerend goed krant of tijdschrift dat bericht over onderwerpen zoals omgaan met erfgenamen, echtscheidingen en verhinderingen met betrekking tot onroerend goed? Wij hebben de beste onroerend goed kranten voor u uitgezocht en ontdekte welke onderwerpen ze bestrijken. Hoewel u niet alle tijdschriften online kunt lezen, is het aanvragen van een abonnement bij veel tijdschriften wel mogelijk. Als u niet zeker bent of het tijdschrift een abonnement waard is, kunt u in de winkel een los exemplaar kopen.

Vastgoedtijdschriften – Het juiste tijdschrift voor uw interesses

Wanneer u het juiste tijdschrift hebt gevonden dat aan uw interesses beantwoordt, kunt u een abonnement nemen. Een abonnement heeft het voordeel dat u niet afhankelijk bent van een internetverbinding, zoals bij het lezen op uw smartphone, en u kunt ook veel geld besparen als u een abonnement ziet als een alternatief voor het telkens kopen van het nieuwste exemplaar in de winkel. Of u nu in de trein zit, bij de dokter of op kantoor, u kunt de tijd altijd nuttig gebruiken en uw tijdschrift over een vastgoedonderwerp lezen.

Lukinski – Uw huis te koop

Uw Huis Verkopen is een onroerend goed portaal waar specialisten en makelaars u gratis informatie geven over onroerend goed. Op deze website wacht u dagelijks nieuw nieuws in de categorieën huisverkoop, erfenis, echtscheiding, financiering, service en nieuws. Als u meer wilt weten over onderwerpen die verband houden met onroerend goed, dan bent u op de juiste plaats, want de inhoud is zo gevarieerd dat u gegarandeerd het juiste artikel voor uw interesse zult vinden.

Immobilien Zeitung: vakblad voor de onroerendgoedsector

Immobilien Zeitung is een vakblad voor de onroerendgoedsector. U kunt het vaktijdschrift niet alleen in de winkel kopen, maar ook comfortabel online lezen op weg naar uw werk of op weg naar huis. De vakkrant verschijnt altijd op donderdag en heeft ook elke dag nieuw nieuws klaar op de nieuwspagina op internet. De Immobilien Zeitung is voor veel mensen van belang. Of u nu uw eigen onroerend goed wilt verkopen, wilt deelnemen aan een gedwongen veiling of gewoon als makelaar meer te weten wilt komen over de actuele vastgoedwereld, de Immobilien Zeitung biedt veel interessante informatie. U kunt het basispakket voor de Immobilien Zeitung al krijgen voor €27,50 per maand. Dit pakket omvat 50 nummers per jaar, een dagelijkse nieuwsbrief voor de sector en toegang tot het nieuwsportaal IZ.DE.

Huizenbouw – nieuwbouw & geprefabriceerde bouw

Het tijdschrift Hausbau behandelt de thema’s nieuwbouw en bouwen in geprefabriceerde bouw. Lezers slagen erin fabrikanten en huizen te evalueren door dit tijdschrift te lezen. Artikelen geïllustreerd met foto’s doen verslag van huisproeven en vergelijkingen. De inhoud bestaat grotendeels uit verslagen en adviesartikelen. Als je dit tijdschrift in de winkel koopt, betaal je 4,80€ per stuk. De abonnementsprijs is 28,80€, inclusief 6 nummers.

Lees ook:

  • Vastgoedkrant: het juiste nieuws voor u

Gebouw. – Architectuur, ecologie en technologie

Als u in de situatie bent van het laten bouwen van een woning, zou dit tijdschrift precies goed voor u moeten zijn. U kunt dit tijdschrift voor € 3,50 in de winkel kopen. Voor slechts € 21,00 kunt u een abonnement nemen op dit tijdschrift als u vindt dat u bijzonder geïnteresseerd bent in dit onderwerp. Dit tijdschrift behandelt ook onderwerpen als architectuur, ecologie, technologie, geld en recht. Het tijdschrift verschijnt om de twee maanden.

Onroerend goed – beheer van grond, huizen en woningen

Het tijdschrift “Das Grundeigentum”, dat tweemaal per maand verschijnt, brengt verslag uit over de gehele onroerend-goed-, woning- en woonbranche. Dit tijdschrift richt zich voornamelijk op de steden Brandenburg en Berlijn en wordt beschouwd als het meest traditionele Duitse vaktijdschrift op zijn gebied. Alle onderwerpen in verband met onroerend goed worden hier behandeld. Als u voor langere tijd in onroerend goed geïnteresseerd bent, is dit tijdschrift misschien iets voor u. Het jaarabonnement kost €175.

Het huis – inrichting, tuinontwerp & reparaties

Das Haus is een online tijdschrift dat gratis is en handelt over onderwerpen in verband met onroerend goed. Omdat het toegankelijk is op de laptop, op de tablet en ook op de smartphone, kunt u lezen waar en wanneer u maar wilt. Dit tijdschrift geeft tips over inrichting, tuinontwerp en reparaties. Daarom is dit tijdschrift voor iedereen interessant. Iedereen komt wel eens op het moment dat ze goede tips kunnen gebruiken over een van de onderwerpen. Niet iedereen komt immers meteen met de juiste inrichtingsideeën voor de tuin of elke afzonderlijke kamer. Als u er niet genoeg aan hebt om de informatie online te lezen en u liever 10 nummers per jaar thuisbezorgd krijgt, kunt u een abonnement nemen. U betaalt dan 1,20€ voor een uitgave en daarnaast ontvangt u een gewenste premie, zoals een wandklok.

Als u niet kunt beslissen of nog niet zeker weet welk tijdschrift voor u geschikt is, is het misschien de moeite waard een kijkje te nemen in de gratis online tijdschriften. Hoewel niet al deze tijdschriften een gratis online versie aanbieden, kunt u toch een eerste indruk krijgen van de tijdschriften die dat wel doen.

https://ihrhausverkauf.de/immobilienzeitung-die-passenden-news-fuer-sie/