Fotodiefstal! Foto’s gekopieerd, wat moet ik doen! Automatisch gestolen foto’s vinden – Tip

Fotodiefstal! Foto’s gekopieerd, wat moet ik doen?! Zelf zoeken of een gratis online tool gebruiken?! Er is vandaag weer een foto gestolen! Velen hebben het probleem, handelaars in e-commerce, op Amazon, Ebay tot fotografen voor mode, producten en onroerend goed. Probleem 1) Hoe vind ik gestolen foto’s op het internet? En als, volgt Probleem 2) Wie zorgt voor de copyright rechtszaak, of waarschuwingsbrief? Een optie is Copytrack, online advocaten die algoritmes gebruiken om gestolen afbeeldingen te vinden en u kunt ze gemakkelijk, online vrijgeven voor een waarschuwing. Slim, eenvoudig en 100% gratis voor u.

Automatisch gestolen foto’s vinden en waarschuwen

Geen auteursrecht advocaat bij de hand? Media worden vaak gekopieerd op het internet, niet altijd op legale wijze. Maar wat moet je doen? Hoe kunt u illegaal gekopieerde afbeeldingen vinden? Hier is mijn aanbeveling voor het automatisch vinden van gestolen afbeeldingen op het internet. Met deze software of tool kunt u uw foto’s uploaden en zal Copytrack (gratis) het internet afzoeken naar alle foto’s. Met een paar klikken kunt u beslissen of de advocaten van Copytrack al dan niet actie zullen ondernemen.

Video-handleiding: Copytrack gepresenteerd

De video tutorial is heel spontaan gemaakt. Ik dacht dat het je misschien ook zou helpen als je zelf een mediaproducent bent.