Eerste klas juwelen retoucheren – Photoshop nabewerking, ontwerp en batchverwerking

Als u op zoek bent naar experts voor uw juwelen retouche, kunt u altijd contact met mij opnemen. Wij hebben sterke referenties van Duitse juwelenfabrikanten. Kwaliteit, Made in Germany. Wij zijn de experts als het gaat om het creëren van oneindig veel variaties vanuit één basis. Enerzijds bereiken wij dit door het ontwerpen en toepassen van slimme batchverwerking. Anderzijds verwerken wij de Photoshop-programmabestanden rechtstreeks met onze eigen JavaScripts om de bestandsnamen rechtstreeks met uw databanken te matchen.

Juwelen retoucheren – Hoogwaardige verwerking van juwelen door de expert

Om u een idee te geven, wil ik u een voorbeeld geven van een geslaagde juwelenretouche. Laten we zeggen dat u een manchetknoop hebt, die verschillende patronen en inlegwerk heeft, die zowel aan de voor- als aan de achterkant voorkomen, afhankelijk van elkaar. Dat wil zeggen, de verschillende patronen veranderen, net als de achtergrond van de rug. Voor de latere integratie in uw online winkel hebt u al het beeldmateriaal nodig met de juiste titeling, afhankelijk van uw productdatabank.

Eerst verwerken we uw juwelenbeelden, van ruwe beelden tot unieke briljante productbeelden. In de volgende stap worden alle inlays geretoucheerd. Nu hebben we twee basisdossiers – de juwelen en het inlegwerk. Met onze slimme Retouch-concepten en -oplossingen maken wij het nu mogelijk dat uw productdatabase het uitgangspunt wordt voor batchverwerking en massaopslag. In de volgende stap exporteren wij alle verwerkte bestanden in mappen en elk afzonderlijk bestand krijgt automatisch zijn individuele identificatie voor toewijzing in eender welk systeem (of goederenbeheer of online winkel).

Het resultaat: je hebt 4000 van één manchetknoop gemaakt. Elke afzonderlijke productafbeelding heeft een eigen naam. Dit is uniek en synchroon met uw productdatabase of merchandise management. Uw reclame-, online- of e-commercebureau kan nu gemakkelijk alle productafbeeldingen integreren en ze koppelen aan de juiste productbeschrijving, artikelnummer, enz.

Juwelen Retouche experts, eigen know-how

Onze oplossingen komen niet uit boeken, maar uit ontelbare projecten, jarenlange ervaring en veel gevoel voor software, programmeren, lay-out en design. Het kan natuurlijk duur lijken, maar een intelligente planning is de beste manier om uiteindelijk kosteneffectief te werken. Een casestudy, Retouch Jewellery (zomer 2014):

De opdracht bestond erin verschillende inlegwerkjes, patronen, stenen, email enz. in enkele juwelen aan te brengen. Het oorspronkelijke idee was om de productie van de beelden uit te besteden aan Aziatische landen. Niettemin wilden de fabrikanten weten welke opties en mogelijkheden zij hadden om tijd en moeite te besparen door, indien nodig, slimme methoden voor de verwerking van juwelen toe te passen. Ik kwam met een individueel concept, presenteerde het en werd gevraagd het onmiddellijk uit te voeren. Na veertien dagen hadden we het werk van (tot nu toe) vier maanden gedaan – door retouchering, automatisering en batchverwerking.

Vervolgens hebben wij het personeel in een tweedaagse workshop opgeleid en hen vertrouwd gemaakt met alle speciale functies. Wij voorzagen de verschillende Photoshop-systemen van onze upgrades en implementeerden batchverwerking en automatiseringen. Bovendien was er een gedetailleerde stijlgids van 10 bladzijden voor de verwerking van juwelen. Vandaag gebeurt de productie van onze eigen juwelen volledig in eigen huis, van de fotografie tot de snelle verwerking. Onze klant heeft sindsdien ontelbare dagen van communicatie, werk en moeite bespaard. Het enige wat het personeel nog moet doen, is de stijlgids volgen, de automatisering in werking stellen en opslaan volgens ons systeem. Met de workshop werd het principe snel overgebracht.

Neem contact op met

Als u vragen heeft over het retoucheren van juwelen, neem dan gerust contact met me op. Ik geef je gedetailleerde informatie over mijn en ons dienstenaanbod en over de mogelijkheden die je hebt met slimme Photoshop-oplossingen voor het retoucheren van juwelen.