De beste portals voor flats & huizen: Particulier verkopen

De digitalisering heeft haar intrede gedaan in de vastgoedsector en net als in vele andere sectoren gebeuren steeds meer zaken online, van het zoeken naar het juiste vastgoed of appartement tot het inhuren van betrouwbare vaklui. Dit maakt het des te belangrijker voor makelaars en verhuurders om online zichtbaar te worden en hun aanbod op de juiste pagina te adverteren.

Adverteer een flat – de beste aanbieders

Als u uw appartement of woning wilt verhuren of verkopen, moet u dat zeker online doen. Tegenwoordig zoeken de meeste mensen online naar een nieuwe flat of hun eerste gezinswoning. Potentiële huurders krijgen suggesties die perfect zijn afgestemd op prijs, locatie en grootte. Er is echter een onoverzienbaar aantal vergelijkingsportalen en onroerendgoedsites. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste portals en sites waarop u uw advertenties moet plaatsen of waarop u zult vinden wat u zoekt als u een appartement wilt huren of kopen.

Zonder-makelaar.net

Het portaal ohne-makler.net biedt de makelaardij van onroerend goed en appartementen voor hen aan. Het bijzondere van dit portaal is dat klanten geen commissie aan makelaars hoeven te betalen. Bovendien is er op de site veel nuttige informatie te vinden over onroerend goed, flats, huren en verhuren.

Verivox

Verivox is een van de toonaangevende vergelijkingsportalen voor onderwerpen als elektriciteit, financiën en onroerend goed. Van vragen over verhuizen tot opstalverzekeringen, u vindt er veel informatie en voor elke categorie kunt u direct uw eigen gegevens invoeren en vrijblijvend de passende aanbiedingen bekijken.

 • Verivox
 • Waardering: 4.5 / 5.0 (Trustpilot; 12828 beoordelingen)

Tweedehands.com

Zweitehand.de is een door ebay kleinanzeigen en Der Spiegel gerund koop-, verkoop- en vergelijkingsportaal met een soortgelijke structuur als het Ebay-verkoopportaal. Er zijn aparte categorieën voor onroerend goed, zoals huren, kopen en bouwen. U kunt dan zoeken en vergelijken in deze categorieën. De structuur van de site is eenvoudig en gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedereen.

 • Tweedehands.com
 • Beoordeling (XY; 0.0 / 5.0)

SoLives

Op het vergelijkingsportaal SoWohnt kunnen zij flats, gedeelde flats, huizen en huurwoningen in hun buurt zoeken en vergelijken. Op de site is ook informatie beschikbaar over hoe aanbiedingen correct kunnen worden beoordeeld, onder meer in de vorm van FAQ’s voor huurders en verhuurders.

 • SoLives

Wohnungsboerse.net

Het portaal Mieten und Kaufen, wohnungsboerse.net biedt zijn bezoekers een selectie van meer dan 170.000 huurflats en huurwoningen. In de configurator kunt u de exacte prijs instellen voor het aantal kamers in welke stad u wilt huren of kopen.

Meinestadt.de

Op de website meinestadt.de kunt u naast het kopen en huren van onroerend goed en appartementen ook makelaars, handelaars en verhuisbedrijven zoeken en vergelijken. Naast het onderwerp onroerend goed is dit portaal ook de plaats om naartoe te gaan voor informatie en vergelijkingen over de categorieën banen, auto’s en evenementen voor veel lokale zoekopdrachten.

 • Meinestadt.de
 • Waardering: 4.0 / 5.0 (Trustpilot; 11 beoordelingen)

Immowelt.de

Immowelt.de is een informatie- en vergelijkingsportaal voor thema’s zoals wonen, handel, bouwfinanciering en verhuizing. Onroerend goed kan hier gemakkelijk worden opgezocht en vergeleken op basis van iemands respectieve behoeften. De site is overzichtelijk maar toch goed gevuld met informatie.

 • Immowelt.de
 • Waardering: 1.5 / 5.0 (Trustpilot; 35 beoordelingen)
 • Waardering: 4.5 / 5.0 (eKomi; 11725 beoordelingen)

Ebay advertenties

Op ebay classifieds is er een zeer grote selectie van flats te koop en te huur dankzij het lange bestaan en de populariteit van het moederbedrijf ebay. De structuur die we kennen van de gewone ebay site is hier verwarrend gelijk en dus vertrouwd voor veel mensen.

 • Ebay advertenties
 • Waardering: 1.5 / 5.0 (Trustpilot; 595 beoordelingen)
 • Waardering: 4.6 / 5.0 (vertrouwd; 2124130 beoordelingen)

Onroerend goed Scout24

Immobilienscout 24 biedt een marktplaats voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders. Naast veel beschrijvingen en tips is er ook een blog van Immobilienscout24 waar klanten informatie kunnen krijgen.

 • Onroerend goed Scout24
 • Waardering: 1.0 / 5.0 (Trustpilot; 299 beoordelingen)
 • Waardering: 4.7 / 5.0 (eKomi; 17684 beoordelingen)