Appartement en huis te koop Hamburg-Rissen: Vervaldatum, Vastgoed, Onroerend Goed

Flat te koop en huis te koop in Hamburg-Rissen- verkoop een flat, verkoop een appartementsgebouw of verkoop uw eigen eigendom. U wilt uw woning verkopen in het exclusieve Rissen in Hamburg? Hier geven wij u een overzicht van alles waarmee rekening moet worden gehouden bij de verkoop van uw eigendom. Bovendien, alles wat u moet weten over de waardering van onroerend goed en uit de markt – Welkom in Hamburg-Rissen! Terug naar: Verkoop van onroerend goed in Hamburg.

Appartement en huis te koop in Hamburg-Rissen

Hamburg is niet alleen de thuishaven van de grootste haven van Duitsland, maar ook van een groot aantal grote bedrijven, uitgeverijen en media-agentschappen. Het karakter van de stad als Hanzestad en de internationale luchthaven van Hamburg maken de stad tot een van de belangrijkste logistieke locaties van het land en ze maakt niet alleen indruk met haar sterke economie en stabiele arbeidsmarkt, maar ook met haar chique wijken. Terwijl gezinnen de voorkeur geven aan het rustige Rotherbaum, genieten alleenstaanden en stellen van het kleurrijke stadsleven in HavenCity. Ook de buitenwijken van de stad aan de rand van de Elbe hebben iets te bieden.

Meer tips vindt u hier: Eigendom verkopen

Als u een woning in Rissen wilt verkopen, kunt u dus uitkijken naar een snelle verkoop van uw woning:

 • Zeer sterke economie
 • Internationale luchthaven
 • Stabiele arbeidsmarkt
 • Prachtige buurten

Tussen Blankenese en Othmarschen: Populaire locatie

De populaire wijk Rissen ligt ten westen van het elegante Blankenese en het exclusieve Othmarschen. Het meest westelijke district van Hamburg, direct grenzend aan Sleeswijk-Holstein, telt ongeveer 15.900 inwoners en heeft een oppervlakte van 16,65 km². Bovendien behoort Rissen tot het district Hamburg-Altona en is het een van de luxueuze voorsteden aan de rand van de Elbe, waar zich niet alleen de meest exclusieve eigendommen van de stad bevinden, maar ook de duurste straten van Hamburg.

Hier de mesolaag van scheuren:

Hamburg-Rissen is een veelzijdig district dat niet alleen verrukt met zijn vele monumenten, spannende attracties en oude gebouwen, maar ook met zijn vele groene ruimten, parken en bossen. Het is ook de thuisbasis van verschillende natuurreservaten en is populair bij toeristen en lokale inwoners van Hamburg, vooral in de zomermaanden.

Zie meer hier in Streetview:

Charmant vrijstaand huis of goed onderhouden appartementsgebouw?

Het voormalige dorp aan de grens met Sleeswijk-Holstein is intussen een van de populairste Elbe-voorsteden geworden. Als u hier een gemoderniseerd appartementsgebouw of eengezinswoning bezit, kunt u rekenen op een snelle verkoop! Hiervoor is het de moeite waard een beroep te doen op de expertise van een makelaar. Een makelaar is niet alleen vertrouwd met de nodige documentatie, maar ook met de verschillende soorten huizen en flats. Naast het gebruik van het onroerend goed, het bouwjaar en de ligging, is ook het soort onroerend goed van invloed op de koopprijs.

Meer informatie vindt u hier:

Vóór de verkoop moet het goed dus eerst worden getaxeerd:

Inkoopprijzen in de buurt van Wittenberg Beach & Co.

De taxatie bepaalt de waarde van het onroerend goed en dus ook de aankoopprijs. Woningen in de buurt van de vele parken en bezienswaardigheden, zoals Wittenberg Beach, Schnaackenmoor en Tinsdaler Heide zijn erg populair. Daarom moet de taxatie altijd professioneel worden uitgevoerd om tot een realistische aankoopprijs te komen. Pas daarna vinden de verdere stappen plaats, zoals het controleren van de kredietwaardigheid van de potentiële kopers, het plannen van de bezichtigingsafspraken en het opstellen van het koopcontract. Maar hoe kunt u uw eigendom correct taxeren?

Hier vindt u alle gidsen en tips in één oogopslag:

Gids: Procedure, waardebepaling en aankoopprijs

Woningen in Hamburg, vooral in Rissen, zijn erg in trek. Vooral omdat ze buiten het stadscentrum liggen. Hamburg-Rissen heeft bijna het karakter van een dorp midden in de metropool. De prijzen van onroerend goed in Hamburg behoren tot de hoogste van heel Duitsland. Verkopen van onroerend goed tegen topprijzen: In Hamburg-Rissen dus zeker geen probleem.

Bijzonder hoge aankoopprijzen in Rissen

Procedure: Exposé, marketing & Co.

U wilt uw eigendom verkopen? Het proces van de verkoop van een eigendom blijft altijd gelijk. Na een eerste gesprek met de makelaar en de daaropvolgende taxatie wordt een vastgoedexposé opgesteld en worden meerdere bezichtigingsafspraken gepland. Zodra de juiste koper is gevonden, wordt de kredietwaardigheid gecontroleerd en ten slotte wordt een koopcontract opgesteld.

 1. Afspraak met makelaar
 2. Waarde bepalen
 3. Voorbereiding van het exposé
 4. Marketing voor de juiste doelgroep
 5. Organiseerbezichtigingsafspraken
 6. Controleer dekredietwaardigheid van de koper
 7. Sluit het koopcontract met de koper op het notariskantoor

Het verkopen van uw woning in Hamburg-Rissen is dan ook een tijdrovende zaak. Niets voor “aan de kant” in de avond. Een makelaar gebruikt al zijn kennis, ervaring en zijn vele contacten om ervoor te zorgen dat uw huis, stuk grond of appartement snel wordt verkocht tegen de hoogste prijs.

Niet alleen oude gebouwen zijn in grote getale in Rissen te vinden, maar ook nieuwe gebouwen:

Vastgestelde aankoopprijs in Hamburg-Rissen

Wat is mijn huis waard? Dit is de vraag waar iedereen mee te maken krijgt die zijn woning in Hamburg-Rissen wil verkopen. Is dit een “duur” district? Moet ik de prijs verhogen als er veel belangstellenden zijn? Welke invloed heeft de bushalte voor de voordeur op de waarde van mijn huis? Iedereen ziet het al: er zijn veel zaken die van belang zijn bij het bepalen van de waarde van een onroerend goed. Alleen een deskundige kan de juiste waarde berekenen.

De aankoopprijs wordt bepaald tijdens de taxatie van het onroerend goed

Factoren bij de taxatie van onroerend goed

Type eigendom, infrastructuur, uitrusting en ligging – vele factoren beïnvloeden de waardering van het eigendom en dus ook de latere aankoopprijs. Bijvoorbeeld, als u uw woning hebt gerenoveerd met de hulp van een handelaar, architect & co. kan dit de verkoopprijs immens verhogen. Ook het tijdstip van verkoop speelt een belangrijke rol. Dus geef hier geen geld weg!

Dit is wat telt bij de taxatie:

 • Type eigendom
 • Omvang en oppervlakte van het perceel
 • Leefruimte
 • Vloeren Hoeveelheid
 • Aantal kamers
 • Leeftijd van de woning
 • Tijdstip van verkoop
 • Locatie

Alleen wie deze factoren verstandig combineert, krijgt de juiste waarde voor zijn woning in Hamburg-Rissen. Tussen haakjes: Je krijgt de waarde van je eigendom niet te weten als je de prijs kent van huizen, flats enz. die vergelijkbaar zijn met die van jezelf! En nog een tip: Emoties horen niet thuis in de verkoop van een huis. Een goede makelaar bepaalt de waarde van het onroerend goed alleen op basis van de feiten.

Waardeer eigendom niet emotioneel!

Eigendom particulier verkopen: Veelgemaakte fouten!

De verkoop van uw huidige woning moet natuurlijk snel gebeuren. Dus als u uw woning in Hamburg wilt verkopen, zijn er een paar fouten die u moet vermijden. Slechte voorbereiding, een onrealistische aankoopprijs of plotselinge extra kosten: dit zijn de grootste bronnen van fouten die u moet vermijden.

 1. Slechte voorbereiding
 2. De verkoopprijs van het eigendom is verkeerd
 3. Het lukraak “beplakken” van onroerend goed portalen en advertentie pagina’s
 4. Alleen op geselecteerde tijden beschikbaar zijn voor de belanghebbende
 5. Verberg mogelijke defecten
 6. Onderschatting van bijkomende kosten
 7. Laat het koopcontract over aan de notaris

Verkopen in de Hanzestad: XL Gids

Hamburg is de enige metropool in Duitsland die een havengevoel biedt. Elke dag bereiken duizenden containers de stad via de havenfaciliteiten. Daarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot Hamburg. Niet alleen is er een bloeiende Hanze-economie, Hamburg is ook de thuishaven van de grote mediahuizen, reclamebureaus en natuurlijk een navenant groot aantal makelaars. Bovenal staat de concertzaal van de Elbphilharmonie met zijn unieke architectuur voor Hamburg. Hier zijn onze XL gidsen: