Meerdere onroerend goed bedrijven: Onroerend goed, oprichting, voordelen/nadelen & belastingen

Meerdere vastgoedmaatschappijen bezitten – Is het de moeite waard om meerdere vastgoedbeleggingsmaatschappijen te bezitten? Ongetwijfeld. Met meerdere vennootschappen hebt u meer kans om uw aansprakelijkheid te beperken en het bedrag dat u aan belastingen betaalt te verlagen, omdat u de vrijheid hebt om tussen verschillende soorten vennootschappen te kiezen. Of u nu meerdere LLC’s hebt, een LLC en een S-vennootschap, enz., er zijn veel voordelen verbonden aan het bezit van meerdere onroerendgoedmaatschappijen. Wij geven u advies en leggen uit wanneer u meerdere entiteiten moet gebruiken, beantwoorden de vraag wanneer u meerdere LLC’s moet bezitten, en nog veel meer.

Meerdere entiteiten: Stichting, voordelen & nadelen

U wilt uw investeringen in onroerend goed verbeteren door niet één maar meerdere entiteiten op te richten? Dit is een slimme zet, want u mag geen zeer verschillende beleggingen in dezelfde entiteit hebben. Als u zowel kortetermijninvesteringen (bv. flipping) als langetermijninvesteringen (bv. verhuur) hebt, moet u deze als afzonderlijke entiteiten behandelen.

Definitie en grondbeginselen: meervoudige entiteiten

De definitie is precies dat. Als u bijvoorbeeld lid bent van meer dan één entiteit, maakt u tegelijkertijd deel uit van zowel een LLC als een commanditaire vennootschap, of van een eenpersoons LLC en een S-vennootschap.

  • Verschillende entiteiten voor verschillende behoeften

Oprichting van meerdere entiteiten: Wat te overwegen

In feite zijn er weinig conflicten als u meer dan één entiteit bezit. Dit betekent dat u geen extra inspanning hoeft te leveren als u meer dan één entiteit hebt. Het enige probleem kan zijn dat je ze apart moet houden. Zie de links hieronder om te weten te komen hoe u elk type entiteit kunt opzetten.

Oprichting van een LLC

Het oprichten van een LLC is een relatief eenvoudig proces. In ons artikel vindt u de volledige uitleg en een gedetailleerde stap-voor-stap gids over wat u moet overwegen bij het oprichten van een LLC.

LLC – Onroerend Goed

Oprichting van een commanditaire vennootschap

Een commanditaire vennootschap is ook een van de meest populaire vormen van vastgoedvennootschappen. Met deze vorm kunt u aanzienlijke zekerheid en besparingen bereiken. Het enige waar u voor moet zorgen is dat u goed met uw partners kunt opschieten! Meer informatie:

Commanditaire vennootschap – Onroerend goed

Oprichting van een S-vennootschap

Soms is er kritiek op, maar deze vorm van corporatie is nog steeds praktisch om achter de hand te hebben. Vooral voor kortetermijnbeleggingen biedt deze vorm u zekerheid en belastingbesparing. S-Corporations zijn ideaal als u al een LLC hebt voor langetermijninvesteringen, maar vindt dat uw kortetermijninvesteringsideeën niet goed gediend zijn met deze vorm. Bovendien, vorm een S-vennootschap! Meer informatie:

S Corporation voor onroerend goed

Onroerend goed entiteiten: veel entiteiten, veel voordelen

Met meerdere entiteiten hebt u meer vrijheid omdat u niet beperkt bent tot de nadelen van één vennootschapsvorm.

Meerdere LLC’s: Hoeveel LLC’s voor mijn eigendommen?

Er is de mogelijkheid om meerdere LLC’s te kiezen voor verschillende eigendommen. Dit is logisch als je bedenkt waarom je een LLC gebruikt. Het is om aansprakelijkheid te voorkomen. Als uw LLC veel eigendommen bezit, bent u misschien niet aansprakelijk, maar er kan wel schade ontstaan aan al die eigendommen. Dit betekent dat u uw geld misschien niet verliest, maar wel al uw beleggingen.

Meerdere LLC’s = minder aansprakelijkheid

Heeft u een aparte LLC nodig voor elk verhuurobject?

Nee. Het is geen slecht idee, natuurlijk, vooral als uw belangrijkste zorg het vermijden van aansprakelijkheid is. Aan de andere kant, als u veel onroerend goed bezit, kan dit toenemende aantal LLC’s een last worden en het niet waard zijn. Kortom, u hebt ze niet nodig, maar als u niet te veel eigendommen hebt, moet u ze hebben.

  • Nee, maar je zou ze waarschijnlijk moeten hebben

Hoe vastgoedentiteiten samenvoegen

Met zoveel verschillende soorten entiteiten en zoveel manieren om elke entiteit te vormen, zou je wel eens vast kunnen zitten in een kamer met te veel deuren. Maar maak je geen zorgen, er is een typische vorm die waarschijnlijk aan je behoeften zal voldoen. Het is de combinatie van een Delaware LLC met een S-vennootschap (of een LLC belast als een S-vennootschap). De Delaware LLC is zeer geschikt voor langetermijninvesteringen dankzij de belastingvoordelen. Met een S-vennootschap daarentegen bent u zeer geschikt voor kortetermijninvesteringen, die met deze vennootschapsvorm beter beheersbaar zijn.

  • Delaware LLC + S Corporation

Samenvatting van meerdere entiteiten: Het beste van alle werelden

Met meerdere entiteiten zult u waarschijnlijk in staat zijn de juiste keuze te maken. Wat voor investering u ook doet, u zult waarschijnlijk een goede partij vinden binnen uw LLC, commanditaire vennootschap of S-vennootschap.

  • Meerdere entiteiten, meerdere opties
  • U zult waarschijnlijk meer geld besparen