Veneers voor mooie tanden – een interview met de tandartsen van MYVeneers.com

Iedereen kent de klassieke tandarts en zijn diensten, overal in Karius en Co. Een mooie glimlach, d.w.z. perfecte en stralend witte tanden, is echter bijzonder belangrijk voor mensen in hun dagelijkse en beroepsleven. Ook in communicatieontwerp besteden we altijd aandacht aan witte, rechte tanden. Dus als je je ooit hebt afgevraagd wie acteurs en presentatoren over de hele wereld perfect laat lachen, dan is hier het antwoord. Nu online! Lees meer over ons MYVeneers.de ontwerp, marketing & SEO.

Veneers

Veneers – Wie maakt er eigenlijk rechte tanden en een perfecte glimlach?

In de zomer zijn we gestart met het nieuwe project My Veneers met de twee succesvolle tandartsen Dr. Arzu Tuna en Dr. Umut Baysal. De praktijk en het bureau toveren een mooie glimlach tevoorschijn voor hun patiënten met kleine keramische veneers. Veneers zijn sterk geïndividualiseerd naar de kleur en de vorm van de tanden van de klant. De keramische onderdelen worden op uiterst fijne en precieze plaatsen vervaardigd en zijn dus uiterst nauwkeurig aangepast aan het gebit van de patiënt.

In verhouding tot de klassieke tandheelkundige diensten, rondom kronen en tandbruggen, zijn facings een bijzonder goed, zij het kostbaar, alternatief voor klassieke tandheelkundige diensten. Hier worden de tanden niet afgeslepen, er worden gewoon facings geplaatst. Op deze manier kunt u een buitengewoon mooi gebit krijgen en een absoluut natuurlijke glimlach die niemand snel zal vergeten, zelfs zonder ingrijpende chirurgie.

zahnarzt-veneer-veneers-portrait-unternehmen-patient-zahn-erstberatung

Consultatie en vervaardiging van nieuwe tanden – Hoe werkt het?

De eerste stap is dat de patiënt en de artsen van Myveneers een afspraak maken. Tijdens het eerste consult in de praktijk wordt een gedetailleerd gesprek met de patiënt gevoerd en worden alle technieken en procedures aan de cliënt uitgelegd. Daarna wordt een eerste afdruk van het gebit genomen, net als bij de orthodontist. Het profiel van de tanden wordt dan in detail geanalyseerd. Van het afgewerkte profiel wordt een negatief gemaakt, zodat de facings individueel kunnen worden gevormd en ontworpen voor de eerste test. Het werk van de tandtechnicus is zeer nauwkeurig en delicaat. Dankzij deze precisie zijn de tanden met ervaringsvernisjes uiteindelijk perfect en is de glimlach prachtig.

zahnarzt-veneer-veneers-portrait-unternehmen-3d-planung-technik-beratung

Na een paar dagen wachten (voorbereiding door de tandtechnicus), komt u bijeen voor het plaatsen van de eerste proefvernisjes. Ze worden tijdelijk op de tanden geplaatst. Dit geeft de cliënt een directe en levende indruk van hoe zijn gebit er uiteindelijk uit zal zien. Dit moment is altijd mooi, we mochten er ook een paar keer bij zijn. Wanneer de cliënt voor het eerst in de spiegel kijkt en zijn nieuwe tanden ziet, komt er geen eind aan het gelach. Vreugde, emoties, een nieuwe levenshouding. Cliënten zien zichzelf voor het eerst met een perfecte Hollywood lach! Zodra de patiënt tevreden is en de nieuwe tanden heeft gekozen, worden de definitieve keramische facings door de tandtechnicus met de hand gemaakt. Ze worden individueel gemaakt, tand voor tand, persoonlijk voor de patiënt. Terug in de praktijk worden de afgewerkte facings in een laatste sessie geplaatst.

veneer-veneers-zahnarzt-logo-myveneers

Kwaliteit van de tandarts & Made in Germany

Zoals hierboven vermeld, zijn veneers flinterdunne keramische plaatjes. Deze worden permanent over de tand geplaatst. We verwijderen of slijpen nooit delen van de tand af. Er zijn geen zichtbare overgangen. Tijdens het fabricageproces past de tandtechnicus ook de tandkleur aan de individuele tandkleur van de patiënt aan.

De twee tandartsen werken samen met de bekendste tandtechnici in Duitsland. Dit garandeert altijd resultaten van hoge kwaliteit. Zowel de gehele behandeling als de productie moeten volledig voorzien zijn van het kwaliteitszegel “Made in Germany”. Wij zijn zeer verheugd vanaf het begin deel uit te maken van het project en zullen hen actief ondersteunen bij de marketing, de ontwikkeling van de media en de opbouw van het merk. Als u meer wilt weten, kunt u hier alles te weten komen over veneers.

zahnarzt-veneer-veneers-portrait-unternehmen-besprechung-lounge

Nieuwe tanden – Hoe lang gaat een fineer van de tandarts mee?

Veneers hebben een extreem lange houdbaarheid. Ze kunnen door de klant 15 jaar en langer worden gedragen. Door hun flinterdunne keramische attachments en hun natuurlijk uitzicht zijn ze voor de patiënt nauwelijks waarneembaar. Voor mensen die u op het werk of in het dagelijks leven ontmoet, zijn de tanden natuurlijk en echt, net als voor u. Vooral de natuurlijke uitstraling van de veneers maakt ze tot een absolute insider tip voor mensen die op hun uiterlijk letten.

Zakenmensen, acteurs, presentatoren – Voor wie zijn veneers interessant?

Veneers zijn interessant voor alle mensen die leven en werken in het publieke oog. Het zijn echter niet alleen mensen in de media-industrie, zoals presentatoren, modellen of acteurs. Natuurlijk zijn zakenmensen ook afhankelijk van een perfect uiterlijk. Wie bij de eerste afspraak zijn collega’s met een stralende glimlach en een perfect gebit tegemoet treedt, is even overtuigend als een perfect zittend maatpak. Daarom zijn facings van de tandarts vooral belangrijk voor mensen die veel contacten hebben en ook door hun uiterlijk verkopen.

zahnarzt-veneer-veneers-portrait-unternehmen-kundin-lachen-glueklich-perfekte-zaehne

Veneers in Duitsland – Wie zit er achter het project?

Achter het project staan de twee artsen, Dr. Arzu Tuna en Dr. Umut Baysal. Terwijl hun gezamenlijke praktijk al jaren met succes vele patiënten behandelt, is Myveneers.de nu de tweede steunpilaar van de succesvolle ondernemers. De praktijk en het bureau houden zich niet alleen bezig met het geven van een perfect uiterlijk aan mensen, maar bieden ook het hele scala aan diensten en adviezen op het gebied van gebitsprotheses. Van de diensten rond de perfecte glimlach kan overal ter wereld gebruik worden gemaakt. Ongeacht of zij zich in Duitsland bevinden, in Hamburg, Berlijn of München of waar ook ter wereld. Zo kan zelfs het verblijf voor bezoekers uit het buitenland op verzoek worden gepland.

zahnarzt-veneer-veneers-beratung-perfekte-zaehne-gruender-arzu-tuna-umut-baysal

veneer-veneers-zahnarzt-logo-myveneers

Wij verheugen ons zeer op de samenwerking.