Ticket voorverkoop: WebvideoCon 2015 – De Video Marketing Conferentie

WebvideoCon 2015 vindt plaats op 24.03.2015 als onderdeel van Digital Cologne (IHK). Met een mooie evenement website van Lukinski. Naast de SEO-Day 2015, het DigicomCamp en andere kleinere projecten, is dit al het vierde grote online marketing evenement waar wij verantwoordelijk voor zijn! Wij willen u dan ook hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Topklasse sprekers (waaronder Google, YouTube) en lezingen wachten op de deelnemers(tickets, strikt beperkt).

Video Marketing Conferentie

De Video Marketing Conference vindt dit jaar plaats in het kader van Digital Cologne 2015 (meer hierover hieronder). Het OM-evenement wordt georganiseerd door netspirits (online marketingbureau). Google (Jan Wiecers, Head of product) en Youtube (Michael Complojer, Head of brand) behoren tot de deelnemers.

“U leert rechtstreeks van de creatieve makers hoe u ook succesvolle videomarketing voor uw bedrijf kunt inzetten. Leer meer over het potentieel en het toenemende belang van online videomarketing. WebvideoCon 2015 zal in het teken staan van geconcentreerde praktische kennis, tips en juridische aspecten rondom online communicatie met bewegende beelden. Praat rechtstreeks met deskundigen uit de sector en stel uw vragen.”

De keuze van de sprekers is uitstekend en blijkt alleen al uit de namen. Het evenement wordt gepresenteerd door het gerenommeerde online marketing bedrijf netspirits met de steun van Digital Cologne. Sprekers zijn onder andere:

 

Plaats: IHK Keulen

 

Digitaal Keulen

Digital Cologne toont de mogelijkheden van digitalisering op de online markt. Voor diverse sectoren, agentschappen, bedrijven en voor de opleidings- en beroepswereld. Het initiatief van de Kamer van Koophandel en Fabrieken van Keulen toont kansen in de regio Keulen. Het doel van Digitaal Keulen 2015 is de krachten te bundelen en doelgericht op weg te gaan naar de digitale toekomst.

[vc_tweetmeme type=”horizontal”]

 

Exclusief – de #1 Tweet

– Lukinski (@LukinskiPower) 21 februari 2015

 

Verdere links