Online marketing bureau voor SEO, sociale media & Co in Duitsland

Online marketing bureau: Uw partner voor digitale transformatie en positionering van uw eigen merk. Uw full service online marketing bureau met expertise in design, digitale strategie en online marketing. De digitale handel is oneindig groot en soms verwarrend voor beginners: SEO, sociale media, enz. Des te belangrijker is de gerichte, digitale reclamestrategie en de keuze voor de juiste kanalen. Het proces begint met contentmarketing en gaat verder via digitale transformatie tot advies over digitale campagnes en SEO-maatregelen voor uw eigen blog.

Het online marketing bureau: SEO, advertenties & Co.

De Online Marketing Managers! Wij staan uw bedrijf zowel in B2B als in B2C business bij als reclamepartner met inzicht in de werving van nieuwe klanten en in de ontwikkeling van uw online marketingplan. Digitale media veranderen het leven van alle doelgroepen in al zijn facetten. Wij bouwen media met nieuwsbrieven, blogsystemen, zoekmachineoptimalisatie of SEA maar SEM, boeiende blogs met toegevoegde waarde voor uw gebruikers, A/B testing, content marketing en e-commerce tracking voor indrukwekkende resultaten.

Lukinski: het reclamebureau voor digitale transformatie

Professionele marketingmanagers helpen uw merk als specialisten voor verschillende sectoren, zoals de automobielsector, de gastronomie, de mode, de communicatie en de informatietechnologie. Eén ding is zeker: voor reclamemanagers zijn kleine verschillen bijna overal doorslaggevend voor succes of mislukking. Met name social media marketing, zoals influencer marketing, wordt steeds belangrijker in reclameconcepten. Wij helpen bij de ongecompliceerde, planbare en berekenbare realisatie van uw gegeven doelen.

✓ Marketing ✓ Consulting ✓ SEO ✓ Sociale Media

Door geplande maatregelen zoals SEO / search engine optimisation, meestal voor de belangrijkste daarvan, Google in Duitsland, heeft uw online winkel langdurig succes door het groeiende organische bereik in zoekportalen. Later verbinden uw projectmanagers nieuwe en oude markten, integreren zij de mix van online en offline marketing. Digitale vormen van reclame bereiken niet alle toegankelijke alledaagse situaties van mensen. Wij adviseren u onder andere voor de volgende steden in Duitsland en wereldwijd.

Met KPI’s of monitoring controleren wij het bereikte economische succes van digitale campagnes. Wij ondersteunen de merken actief, maar zij zijn ook coaches als sprekers op congressen en bij de bijscholing van medewerkers en teams. Verhoog de verkoop niet alleen via sociale netwerken Amazon, maar ook rechtstreeks in uw eigen platform. Digitaal adverteren en het vergroten van uw organische bereik zal de winst verhogen.

De definitie van online marketing wijst projectmanagers op de gegeven nadelen en voordelen. Marketing gaat over vele dingen, wij nemen een kijkje op de belangrijkste deelgebieden die bestaan in de marketing van diensten. Cliënten zullen zich gewoonlijk nooit erg intensief met de details van de conceptie bezighouden. Cliënten raken meestal nooit erg betrokken bij de details van hun conceptie. Voor uw marketing- en PR-bureaus is een nauwe samenwerking met de klant belangrijk. De uitwisseling van informatie maakt strategieën compacter en veel doeltreffender bij het bereiken van doelstellingen.

Online campagnes met social media marketing advies

Bouw vandaag nog merkfans op en gebruik de creatieve tools van Facebook, zoals retargetingpixels, om uw bereik te vergroten. Vertel uw fans uw verhaal en win fans voor uw merk en voor vele jaren. Het gebruik van media heeft de neiging zich te verschuiven naar sociale netwerken. Hoe preciezer de doelgroep, hoe hoger de gebruikersinteractie van uw fans. Alleen al op het grootste sociale netwerk Facebook is iets minder dan één op de drie Duitse burgers geregistreerd met een eigen profiel, potentiële klanten die socialemediabeheerders op elk moment kunnen benaderen. Met functies als Graph Search van marktleider Facebook hebt u geweldige hulpmiddelen tot uw beschikking. Niet alleen om je te helpen je fans te leren kennen. Zo maken wij nauwkeurige campagneconcepten voor u. Investeer in lage investeringen met spreiding van verliezen via de exacte doelgroep.

Influencer marketing voor doelgroepen

Influencer marketing gaat over het binnenhalen van multipliers die gevraagd zijn als mensen voor zeer specifieke onderwerpen en die met hun goede naam voor nieuwe producten staan. Door de bedrijfsovername van Facebook heeft uw bedrijf hier precies dezelfde advertentiemogelijkheden, en kan het met advertenties heel gericht geïnteresseerden lokaliseren. Een groot aantal marketingafdelingen ziet het sociale netwerk Instagram niet als een kanaal met een hoog bereik om nieuwe leads te genereren.Door de individuele gebruikers van Instagram, die jongeren zijn, kunt u inherent rekenen in de verkoop met weinig verspilling van promotionele activiteiten op Instagram. Beïnvloeders kunnen bijvoorbeeld de beoordeling, aanbeveling en evaluatie van producten, diensten, merken, bedrijven of werkgevers beïnvloeden.

Tip! Lees meer over dit onderwerp in ons Social Media Agency:

Met behulp van Adwords adverteert u op Google en op pagina’s

Rechtstreeks in het zoekmasker of via advertentiegrafieken bij reclamepartners, zoals op de genoemde interessante portals en sites, die ook extra geld kunnen verdienen met affiliate marketing, net als gewone blogs. De zoekmachine toont tekst en advertenties aan een precieze doelgroep waarvan de kans op kopen het grootst is. Populair in de online marketing zijn natuurlijk de zoekmachines en een in het bijzonder Google en zijn functies en voor klanten projecten, zoals Google’s Adwords en Display Ads.

Zoekmachine optimalisatie en analyses voor sterke prestaties van uw winkel

SEO houdt zich bezig met het systematisch en doelgericht opbouwen van pagina’s voor een natuurlijk hoge zichtbaarheid op de voor u relevante zoekportalen. Ongeacht of het bereik wordt gegenereerd via de long tail, via bezette trefwoorden of via de aankoop van links of backlinks van portals en bloggers, is de gerichte monetarisering van de digitale markt onze concrete aanbeveling aan bedrijven. In het management heeft zoekmachine-optimalisatie een hoge waarde, omdat successen zeer duurzaam zijn en merken dus jarenlang online winst genereren. Daarom zal uw winkel veel meer kwalitatieve kliks krijgen, gewoon door online marketing concepten en constante zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierdoor komen uw individuele pagina’s veel hoger in de lijst te staan, veel winstgevender dan veel concurrerende producten op de markt.

Boek Online Marketing Experts

Verschillende merken en bedrijven doen een beroep op ons als coach wanneer zij hun eigen managers weer op de hoogte willen brengen van de nieuwste technologie. Met volle inzet en in nauwe samenwerking met de managers ontwikkelen wij concepten, methoden en strategieën op maat. De meeste van onze toespraken worden gegeven aan een niet-gespecialiseerd publiek, bijvoorbeeld sales managers of eigenaars die online marketing beter willen begrijpen voor hun project voor meer verkoop in digitale markten. Als spreker op een prestigieus evenement of zelfs als keynote spreker, is een gedetailleerde voorbereiding van de toespraak van cruciaal belang. Als trainer blijf je enkele dagen bij de managers om het best mogelijke resultaat voor jou te bereiken en de verkoop duurzaam te verbeteren.

Online Shop Nieuwsbrief voor Funnels

Webshops zijn voor u een uitstekende manier om nieuwe adressen te verwerven voor uw eigen nieuwsbriefmarketing, waarna de individuele inschrijving via uw funnel weer op een zeer gerichte manier wordt gepromoot. Bied uw bezoekers toegevoegde waarde. Richt uw gerichte aanbeveling en verkoopproces op nieuwsbrief- en trechtermarketing. De open rate bij nieuwsbriefmarketing is extreem hoog en daarom relevant voor marketing.

Bereken KPI en ROI door verschillende verkoopkanalen te monitoren

De monitoring wordt uitgevoerd door netwerk-interne software, zoals Facebook Business Manager of Google Analytics of, voor plaatsingen, webmaster tools of meer gespecialiseerde zoals XOVI. U kent de voorkeuren en wensen van uw merkfans door de inzichtelijke gebruiks- en gebruikersgegevens die netwerken en platforms verzamelen. Door de gedetailleerde analyse en evaluatie van alle beschikbare gegevens kunnen uw medewerkers ook zien welke kanalen en inhoud goed presteren, en is het eenvoudig om de bruikbaarheid van uw eigen media te verhogen.

Online marketing consultant voor merken en agentschappen

Als online marketingbureau helpen onze consultants uw medewerkers bij het ontwikkelen van gerichte strategieën. Al onze managers helpen klanten als social media bureau en organisatie om steeds unieke resultaten te creëren voor hun prospects. Zoekt u de perfecte manager voor uw zaak? De managers en consultants zorgen voor zorgeloze projectprocessen en hoogwaardige resultaten voor en achter de camera. Moderne infrastructuren, snelle reactietijden: al onze ideeën met conceptpresentatie staan snel tot uw beschikking.

Influencer marketing is het gericht inzetten van bloggers met een brede community voor marketing. Vind de perfecte manager in Berlijn voor uw mediaproject. Ons agentschap voor digitale media begeleidt u en uw project tijdens het volledige productiebeheer. Met professionele fotografen en partners in Duitsland. altijd individueel op maat.