Werbeaktion für kostenlosen Buchdownload (Bild)

Nu gratis: Boekhoofdstuk Social Media Marketing

Sociale media marketing is een interessant marketinginstrument, vooral voor modebedrijven en moderetailers, om het bereik en de verkoop te vergroten via en met sociale netwerken zoals Facebook, Youtube & Co. Verschillende modemerken zoals Topshop (UK), Renate Rocks of de Otto Group laten zien hoe het werkt. In mijn boek heb ik praktijk en theorie gecombineerd. U zult leren hoe sociale media en netwerken werken. U zult ook leren hoe u doelgroepen voor u kunt winnen en ze in merkfans kunt veranderen. Nu, de gratis download van “Social Media Marketing”.

luk-news-buch-social-media-marketingDe gratis editie combineert de belangrijkste, algemene hoofdstukken. Van het begin van de mode, tot de definitie ervan, tot doelgericht social media management. De rode draad wordt nog steeds bewaard en de leestijd is beperkt tot twee sympathieke uren. Ik hoop dat u ervan geniet en kijk uit naar meningen en recensies van u.

Stephan M. Czaja
Lukinski, auteur

Social Media Marketing – Mode & Fashion – gratis downloaden

Hardcover boek voor € 18,99:

amazon-de-logo bol-de-logo thalia-de-logo

Sociale Media Marketing Boek, Gratis Essentials

Mijn boek “Social Media Marketing for Fashion Companies and Labels” is nu sinds september 2014 verkrijgbaar in de Duitse boekhandel. En het onderwerp “sociale netwerken” is nog steeds hot – zelfs nu in december. Daarom zijn er nu, gratis, alle benodigdheden voor uw social media management. Grondbeginselen van groepsdynamiek en inhoud. In veel agentschappen is het nog een drukte van belang – maar binnenkort komen de feestdagen, wordt het vroeg donker en is alles wat rustiger, ergo: tijd voor je media, tijd om te lezen. Hier komt uw kans voor 2015: alle hoofdzaken van mijn boek in korte vorm! Richt uw mediakanalen in voor het komende jaar 2015 met de gratis editoin, de beste drie hoofdstukken over social media marketing. Doe waardevolle inspiratie en ideeën op voor hun social media fetch, multidisciplinair en bewezen. Download “Social Media Marketing: Best of” gratis hier (.pdf, 5mb).

Het beste van Social Media Management

Het boek “Social Media Marketing – Inspiratie voor modelabels” behandelt de basisoverwegingen van promotie en marketing in dynamische sociale netwerken. Naast best practice-voorbeelden van labels als Topshop (VK) of Otto Group (Duitsland) tonen diverse wetenschappelijke bevindingen aan hoe effectief socialemediabeheer kan zijn om van gebruikers merkfans te maken. Uiteindelijk resulteren alle inspanningen op het gebied van social media-marketing in het feit dat geïnteresseerden aan het merk gebonden zijn – en dus voortdurend op de hoogte kunnen worden gehouden van nieuwe promoties, aanbiedingen, enz. Zo wint u merkfans voor u en verhoogt u de merkentrouw. Zo wint u merkfans en verhoogt u uw online en in-store verkoop.

Lees meer over het boek (op Amazon)…

“Social Media Marketing voor mode en mode”

Social Media Marketing – Inspiratie voor modelabels is verkrijgbaar bij alle boekhandels! Op het internet is het boek ook te vinden als flexibele eBook versie voor iPad, Kindle & Co.

  • Sociale media marketing
  • Kanaalontwikkeling (beheer van meerdere kanalen)
  • Strategie en ontwikkeling van inhoud
  • Bereik genereren en crisis PR
  • 92 pagina’s, hardcover uitgave voor € 18,90
  • 96 pagina’s, digitale editie voor € 10,90
  • Lees meer

Hardcover boek voor € 18,99:

amazon-de-logo bol-de-logo thalia-de-logo

 

E-Book voor € 11,90 10,99:

amazon-de-logo bol-de-logo thalia-de-logo