Monaco residentieel gebouw voor 68 miljoen euro: Stadscentrum, 10 verdiepingen op 1.380 m² – Off Market

Deze nieuwe off market woning zal een absoluut hoogtepunt in de portefeuille voor dit seizoen zijn! Midden in het centrum van Monaco, op 10 verdiepingen, met 1.380 vierkante meter leefruimte – pure luxe in het Prinsdom. De aankoopprijs bedraagt 68.000.000 miljoen euro, of 79.788.000 Amerikaanse dollar. Modern, elegant tegelijk en natuurlijk met de grootste discretie behandeld. Daarom kunnen wij onze kopers van onroerend goed in Monaco hier slechts een eerste beetje informatie geven over deze droom van een stadswoning.

Woonhuis in Monaco: stadscentrum, nabij jachthaven

Monaco is een van de meest exclusieve steden in de wereld! Deze woning ligt in het centrum, op slechts een paar “jachtlengtes” van de jachthaven zelf. Een echt juweeltje, van de luxe klasse. Gelegen in Zuid-Europa, naast Nice en Cannes (filmfestival), in het midden van Provence-Alpes-Côte d’Azur, met 27 °C in de zomer en meer dan 300 dagen zon per jaar.

Voor 68 miljoen als toevluchtsoord voor de familie, als vakantiehuis of permanente verblijfplaats in Monaco. De tien verdiepingen van het huis zijn verdeeld over een totaal, zoals beschreven, van 1.380 m² woonoppervlakte. Elke verdieping, nogmaals, een juweeltje. Van de moderne woonkamer met veel licht, tot de kleedkamer van alle Louis Vuitton en Gucci.

Uit discretie kunnen wij u slechts zeer weinig informatie geven over de woning. Maar we kunnen u verzekeren dat deze kans zich niet vaak voordoet in Monaco. Een of twee keer per jaar. De verkopende partij wil dus anoniem zijn en blijven. U kunt zich voorstellen hoe voorzichtig de marketing dienovereenkomstig is.

Feiten over het onroerend goed in Monaco

Woonhuis in een oogopslag

 • Ligging: stadscentrum, nabij jachthaven
 • Leefruimte: 1.380 vierkante meter
 • Verdiepingen: 10
 • Aankoopprijs in EUR: 68.000.000
 • Aankoopprijs in USD: 79.788.000
 • Aankoopprijs in CHF: 73.464.000
 • Aankoopprijs in GBP: 57.558.000
 • Nadere inlichtingen: voor belanghebbenden, na onderzoek

Veiligheid, belastingen en andere voordelen van Monaco als plaats om te wonen: Geniet van de voordelen van het Prinsdom, midden in het centrum van de stad. Het is juist deze bijzondere politieke positie die Monaco tot een hotspot voor welgestelden maakt. De veiligheid staat dan ook centraal bij de autoriteiten. Als inwoner van Monaco geniet u echter ook andere voordelen, bijvoorbeeld op het vlak van belastingen.

De ligging van Monaco

Monaco zelf, ligt aan de Côte d’Azur, omgeven door de Franse Middellandse Zeekust. De stad zelf is zeer selectief, inwoner worden is niet zo gemakkelijk, natuurlijk is het anders voor eigenaars van onroerend goed. Momenteel telt Monaco slechts ongeveer 39.000 inwoners.

Wist je dat? Het Vorstendom Monaco is slechts 202 ha groot. Ter vergelijking: een voetbalveld is 0,714 ha groot. De oppervlakte van Monaco komt dus overeen met 283 voetbalvelden.

Een uitzicht vanaf de jachthaven, hoog in de bergen met villa’s en appartementsgebouwen.

Uitzicht, naar beneden naar de jachthaven.

Monaco Stad

Een paar feiten:

 • Bevolking: ~ 39.000
 • Oppervlakte: 202 ha; slechts 2,02 km²
 • In de buurt: Nice (FR), Cannes (FR)

Ligging in Europa: Provence-Alpes-Côte d’Azur

Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Duitsland en Spanje, ook Mallorca en Ibiza, allemaal op korte afstand met het vliegtuig.

Klimaat en temperaturen

Door zijn bevoorrechte ligging aan de Middellandse Zee, in het zuiden van Europa, heersen hier het hele jaar door aangename temperaturen. Zelfs in de wintermaanden kunt u rekenen op 10-12 graden Celsius, met meer dan 300 dagen zon per jaar!

 • Winter rond ~ 10 °C
 • Zomer rond ~ 27 °C
 • Meer dan 300 zonnige dagen per jaar

Winkelen in Monaco, met o.a. Chanel en Hermés.

De stad Monaco: