Koop land in Bel Air: Exclusief, onbebouwd, 1.500 m², zuidgerichte helling – Off Market

Bouwgrond in Bel Air – U wilt geen bestaande woning kopen maar uw eigen ideeën in Bel Air realiseren? Dit kavel is een van de weinige mogelijkheden om een onontwikkeld kavel in het midden van Bel Air te kopen. Met een oppervlakte van meer dan 1.500 m² is dit een van de weinige overgebleven vrije kavels die nog maar net zijn ontwikkeld. Villa, gastenverblijf, carpool, randloos zwembad – creëer je eigen kleine imperium in Californië, met de nabijheid van Hollywood, Brentwood, Malibu, LA Downtown (centrum) en Venice Beach.

Perceel, bouwmogelijkheid en feiten

Bel Air – Bel Air zelf is een wijk van Los Angeles (VS). Nauwelijks 100 jaar geleden, in 1923, opgericht door Alphonzo Bell. Hijzelf een vastgoed en olie miljonair en een tennisser. Het district beslaat 16,5 km². Voormalige presidenten van de VS, zoals Ronald Reagan, hebben hier in Bel Air gewoond. Samen met Malibu en Hollywood, Bel Air is de meest exclusieve locatie hier in het gebied. Hier vindt u enkele van de duurste villa’s in Californië en de hele VS.

Niet iedereen wil een “ouder” huis of pand in LA kopen, sommigen willen hun eigen ideeën verwezenlijken zonder langdurige sloopmaatregelen.

We hebben lang gewacht op het moment waarop dit perceel zal worden ontwikkeld, en nu is het zover.

Meer dan 1.500 m² grond, alles op een zuidhelling en in de allerbeste buurt, in het midden van Bel Air.

Als u geen ervaring hebt met het bouwen van een huis in de VS, moet u rekenen op ongeveer 3,5 miljoen euro voor dit stuk grond en een minimumnorm in de buurt, op een minimum natuurlijk.

Eigendom in een oogopslag

  • Exclusieve locatie in Bel Air
  • > 1.500 m² / 16.100 sqft bouwgrond
  • Zuidhelling
  • Eigendom 1,5 miljoen
  • Ontwikkeling van 3,5 miljoen

Exclusieve wijk (voorbeeld in verkoop: villa voor $ 6,5 miljoen)

Illustratie (voorbeeld) van de huidige vegetatie, in het klimaat van Californië, op het perceel:

Bel Air Kaart: Locatie

Als u op vrij korte termijn naar Los Angeles moet en op zoek bent naar een echt goede, rustige en vooral veilige wijk, dan is Bel Air de plaats voor u. Vorig jaar nog liet onder meer sterontwerper Philipp Plein hier zijn nieuwe landgoed bouwen. Net als Brentwood of Hollywood biedt het relatieve afzondering in de miljoenenstad, maar toch kunt u alle belangrijke plaatsen in Los Angeles, b.v. voor zaken, betrekkelijk snel bereiken – naar Amerikaanse normen. Slechts 23 minuten naar Hollywood of Venice Beach. 24 minuten naar het stadscentrum.

Buurt Bel Air @ Stradellla Rd.

Hier is een kort overzicht van de belangrijkste bestemmingen rond Bel Air.

Bel Air naar het centrum

Overdag is Downtown een van de districten als het om zaken gaat.

  • 24 min (18,5 mi) via I-10 E

Bel Air naar Hollywood

Als legendarisch symbool van de amusementsindustrie trekt Hollywood niet alleen sterren maar ook miljoenen toeristen aan.

  • 23 min (16,3 mi) via US-101 S

Bel Air naar Venice Beach

If Beach is een van de droomstranden, super centraal, erg druk, in Los Angeles.

  • Slechts 23 minuten (12,2 mijl) via I-405 S en Venice Blvd.

Bel Air naar Malibu

Malibu is een stad ten westen van Los Angeles, Californië.

  • 36 min (27,9 mi) over CA-1 N

Bel Air naar Brentwood

Brentwood is een rustige, chique buurt aan de Westside.

  • Slechts 12 minuten via Sunset Blvd.

Financiering in de VS (buitenlanders)

U wilt voor de eerste keer een huis kopen in de VS?

Dan moet u weten dat het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, is om in de VS financiering te krijgen. In de regel moet u alles uit uw eigen vermogen kunnen betalen.

Als u in uw eigen land koopt en een onroerend goed financiert met een lening, betaalt u gewoonlijk tussen 10% en 20% eigen vermogen, en de bank voegt de rest toe. Als u als buitenlander in de VS wilt financieren, hebt u deze comfortabele optie niet. Hier moet u meestal rekenen met 100% eigen kapitaal dat u nodig heeft voor de aankoop en de bouw.

Alternatief: Kopen in Los Angeles

U weet nog niet zeker waar u uw woning of instapklare huis of villa wilt kopen? Hier vindt u een beetje inzicht in Los Angeles, de stad van de engelen.