CM Modelbaord: Lente / Zomer 2015

Zo snel gaat het van de casting naar de catwalk. Enkele weken geleden hebben wij nieuwe modellen gecast, en uiteindelijk waren meer dan 70 aanstormende modellen bij ons in het Mediapark. Na veel training kunnen alle finalisten zichzelf nu in de media zien. Van hun eerste boekingen tot hun aanwezigheid op onze eigen platforms zoals facebook, Instagram & Co.

Newfaces: Een paar weken, veel succes!

 

Branding. PR. Media.

Onze castings in het voorjaar van 2015 waren zo succesvol dat we onze nieuwe gezichten en fashion modellen in de eerste paar weken al naar mooie banen konden sturen! Sommige van de jongens in het modellenrooster hebben al meerdere boekingen op hun naam staan. Wow. Natuurlijk hebben we niet alleen banen voor onze modellen, we geven ze ook echte coaching om ze te helpen het beste uit zichzelf te halen bij banen en klanten! Dus als het erom gaat vrij voor de camera te poseren, een overtuigende indruk te maken op klanten of zelfs te vertrouwen op je eigen gezichtsuitdrukkingen tijdens shoots en opnames. Het resultaat mag gezien worden: Gelukkige modellen, gelukkige klanten.

We zijn erg blij dat we al na een paar weken veel hebben kunnen bereiken! Nu duwen we onze jonge talenten op hun weg naar een carrière als model. Hierboven hebben we al enkele momentopnames van de voorbije weken samengevat en iets verder naar beneden vindt u het huidige modellenbord voor lente en zomer 2015.