Appartementsgebouw in Hamburg, 380+ m² voor 7,1 miljoen euro – eigendom buiten de markt

Appartementsgebouw in Hamburg – havengevoel en grootstedelijke flair gecombineerd, welkom in de Hanzestad Hamburg! Met een totale oppervlakte van 990 m², is dit een van onze exclusieve off market eigendommen. Met een aankoopprijs van 7,1 miljoen euro is het appartementengebouw niet alleen in zeer goede staat, maar ligt het ook midden in een van de populairste woonwijken van de stad.

Onroerend goed Hamburg

Met een totaal van 380 m² vloeroppervlakte, 930 m² woonoppervlakte tegen een aankoopprijs van 7.100.000 euro, plus makelaarscourtage van 4 % excl. BTW.

Objectgegevens

De algemene gegevens van het eigendom:

  • Type: Appartementsgebouw, vastgoedbelegging
  • Plaats: Hamburg, Duitsland
  • Eigendom ca. 380 m²
  • Totale oppervlakte ca. 990 m²

Aankoopprijs en commissie:

  • Aankoopprijs in EUR: 7.100.000
  • Aankoopprijs in USD: 8.438.563
  • Aankoopprijs in GBP: 6.063.790
  • Aankoopprijs in CHF: 7.625.755
  • Plus makelaarscourtage 4% excl. BTW.

Aangezien discretie en exclusiviteit altijd een prioriteit zijn voor onze klanten, is dit een off-market eigendom. Foto’s van vergelijkbare eigendommen geven een eerste indruk.

Voorbeeld:

Plaats van het appartementsgebouw: Micro

Het appartementencomplex ligt in Hamburg.

Situatie in Duitsland: Macro

Voor buitenlandse beleggers is hier nog een blik op het macro-perspectief. De situatie in Duitsland:

Onroerend goed buiten de markt

Meer off market eigendommen, off market uitgelegd en tips voor diegenen die hun eerste eigendom kopen.

Meer Off Market Onroerend Goed

Hier vindt u meer off market eigendommen in onze portefeuille:

Buiten de markt uitgelegd

Off market betekent dat de verkoop van uw eigendom nooit publiekelijk zichtbaar zal zijn. Uw eigendom zal alleen worden aanbevolen aan een interne, solvabele groep kopers met een ideale constellatie. Off Market-verkoop wordt met name gebruikt door prominente personen die de verkoop, alsmede het adres, de foto’s en nog veel meer geheim willen houden. Ook particulieren maken gebruik van de dienst, bijvoorbeeld wanneer de familie of de buurt niet op de hoogte mag zijn van de aanstaande verkoop. Voor zo’n discrete, niet-marktconforme verkoop heb je een gerenommeerde makelaar met een goed netwerk nodig. Uw voordeel: niemand komt achter de verkoop.

Vastgoed kopen voor beginners

Tips voor alle soorten huizen en flats, gratis voor u. Lees hier op uw gemak alles over het aankoopproces, financiering, makelaars, bezichtigingsafspraken, onderhandelingen, koopovereenkomst, notaris, grondoverdrachtsbelasting en nog veel meer. Nu in een oogopslag. Daarnaast een gids voor het kopen van grond en het taxeren van onroerend goed. Tip! In het hoofdmenu vindt u nog veel meer onroerend goed tips, ook voor nieuwbouw.